igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Daha iyi mi portim?Haklısın dostum ama kızım karşımda bööğk bööğk diye çıkarırken ben o poğaçayı üç saatte lokma lokma yedim. Oda migrenim tutmasın diye
Daha iyi mi portim?Haklısın dostum ama kızım karşımda bööğk bööğk diye çıkarırken ben o poğaçayı üç saatte lokma lokma yedim. Oda migrenim tutmasın diye
Ben de hukuksal tastiğini yapıyorumFeshhetme gısmı ağır gaçmasın?
Sağol abla Rabbim sana da şifalar versinÖrdekim salgınlar yaygın yine ... öperim kuzunu

Dahada davosa gelmeyelim buz gibi davosun dağları

Dün gece ben de aynı hissi yaşadım
İli tane bira içtim ortama ayak uydurmak için
İnsan arkadaşından eşinden dostundan soğuyor yeminle

Çok şükür iğde. Yarın kreşe başlayacak takmış sırt çantasını elbisesini giymiş ayakkabıları ayağında evin içinde dört dolanıyor mızıka çalıyorDaha iyi mi portim?
Ama.haftada 4 gün 5 dakika biskolata5 dk lık biscolata zevkim için özgürlüğümden vazgeçemem
Yerim onu yaÇok şükür iğde. Yarın kreşe başlayacak takmış sırt çantasını elbisesini giymiş ayakkabıları ayağında evin içinde dört dolanıyor mızıka çalıyor
Çok heyecanlı

Iyi dayanmışsın çakıl icmiyceksem gitmiyom benhakkaten ayik kafayla sarhoş muhabbeti çekilmiyor
Yerim onu ya

1.şart : bana asla ifini fifini yaptırmayacan. Benden sadece karatay çalışır sana.
2.şart : şeker orucunu ben istemeden yaptırmayacan
3.şart : çok yedim mi kızmayıp halimden anlıycan gerekirse benide ye diyip doymamı sağlıycan
4.şart : feylesof geldi yazamadım giremedim yok pc bozuk yok sivasta net kesik yok şebekeden düşmüşüm demiycen. 7/24 kominikasyon içinde olabilicem.
5.şart : şu an başka bişey aklıma gelmemekle birlikte diğer 4 şartın kabulü.
İmza
By Bonus
@igdedali
Çok güzel menü, tebrikler, seni kutluyor, gurur duyuyor ve mahçub oluyorum
Haklısın dostum ama kızım karşımda bööğk bööğk diye çıkarırken ben o poğaçayı üç saatte lokma lokma yedim. Oda migrenim tutmasın diye
Çok şükür iğde. Yarın kreşe başlayacak takmış sırt çantasını elbisesini giymiş ayakkabıları ayağında evin içinde dört dolanıyor mızıka çalıyor
Çok heyecanlı

@igdedali Menün eğer o nescafe olmasaydı 10 numaralıktı çilekKaptaniyemmm, menü veriyoreeee
Sabah 11.00:
Az menemen
Domates, peynir, salatalık
Üç tane succuk
Bir dilim tereyağlı, salçalı tam buğday ekmek
Öğlen 13.00:
250 ml NescafeXpress Choco
Ara 15-16.00 gibi:
Bir çay kaşığı irmik helvası
Akşam 17.45
İki-üç küçük tavuk
Bir köfte
Bol salata
İki çatal yoğurtlu biber kızartması
Bir buçuk-iki saat yüzdüm. Hatta öyle ki yorgunluktan ölüyruuummm
Su çok fazla içemedim ama eve gidiyorum, bir litre daha lıkırdatırım.
Kaptaniyem, sofrada neler vardı neler; yaprak sarmadan tut, mercimek koftisine kadar ve bennnn Kaptanım üzülmesin diye koklayıp bıraktım ağğğğzıma sokmadım
Kaçamaklarım için şimdiden özür diliyorum @igdedali