Hehe bi bakam neler oluyor ordaMiu gelse de anketi yanıtlasa ... hasta yatağımızda şifa olurdu @hepfit le bana
Hehe bi bakam neler oluyor ordaMiu gelse de anketi yanıtlasa ... hasta yatağımızda şifa olurdu @hepfit le bana
Niye 5 dakka lan, o kısmi yanlış bilion5 dk lık biscolata zevkim için özgürlüğümden vazgeçemem
Bendeki şans diyorum susuyorumNiye 5 dakka lan, o kısmi yanlış bilion
Oyyy biran önce şifa bulsun insallah4. Defa çıkarınca Doktora geldik abla. Serum takıldı kan tahlili yaptırdık. Sonuçlar çıkmadı daha. Boğaz fena dedi dr.

Evet kuzu Ya, bağışıklık namına bisey yok herhalde bendeGeçmiş olsun fitim
Bol bol bitki çayı iç annem..
Sen çok sık mı hastalanmaya başladın yoksa bana mı öyle geliyor?
Iceyim kuzumEvet ben de farkettim
Fit probiyotik çözelti İçsene biraz, bağışıklık sistemin biraz güçsüz düşmüş gibi
bitmişti alayım yarinÖyle sans olmaz , test sürüşü yapmadan araba mi alinirBendeki şans diyorum susuyorum
Öyle sans olmaz , test sürüşü yapmadan araba mi alinir
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşür ki önümüzdeki haftasonu bi test sürüşü yapayım
Pazarları pikniğe gidiyorlar genelde. Ya da klasik pazar işleri ile uğraşıyor olabilirKızlar @eflalim nerde
Tevo naaberPazarları pikniğe gidiyorlar genelde. Ya da klasik pazar işleri ile uğraşıyor olabilir
Ben de çok kötüyümMal gibiyim yeme acisindan felaket bi hafta sonu gecirdim ustune bi de gelmeyen regl olunca patlayacak gibi geziyom ortalikta.sinirliyim de catacak yer ariyom.
Ay çok geçmiş olsun ördikim, kuzun iyileşir umarım bir an önce
Oyyy biran önce şifa bulsun insallah
sağolun canlar eve gidiyoruz enfeksiyon varmış kanında. İlaç vs iyi gelir inşallahportim geçmiş olsun kuzuya