Floweroflife
Daimi Üye
Biskolata var ordaOyy şu koşturmaların bi hafiflese de muhabbete gelsen be Ahu
Sanırım özgürlük kısmı daha ağır basıyor
Çarpılırsın
Biskolata var ordaOyy şu koşturmaların bi hafiflese de muhabbete gelsen be Ahu
Sanırım özgürlük kısmı daha ağır basıyor

5 dk lık biscolata zevkim için özgürlüğümden vazgeçememBiskolata var orda
Çarpılırsın
Dün gece çok ilginç bir rüya gördüm..
Rüyamda bir arkadaşımla Portekiz'deyim.. Sonra Sintra'da gezerken kayboldum.. Sonra aklıma sen geldin @Floweroflife
Ama telefonumu bulamadım... Arayamadım seni..
Ağlıyorum rüyada, Lizbonda kaldım, dönemiyorum diye sabah korkarak uyandım
Artık burası ve sizler öyle benlesiniz ki rüyalarımda görmeye başladım
Anneme diyorum sabah Portekiz'de kayboldum diye bir yerin açıkta kaldı herhalde diyor
O adamla evlenecem diye korkulur mu lan..uyandığında yastıkta salya izleri bulman gerekiyoduTer, korku, heyecan, rahatlama, hayal kırıklığı
İlla nikah şart mı be yaO adamla evlenecem diye korkulur mu lan..uyandığında yastıkta salya izleri bulman gerekiyodu

Flo pislik değil mi türkçe cevap ver, sonra da 5 senedir öğrenemediniz mi deOf çok sıkıldım la bu düğünde
Heryerim ecnebice konuşan insan dolu
Pür dikkat dinlemekten yoruldum
Yarısını anlayıp diğer yarısını boşluk doldurma yapıyorum
Herkes aynı soruyu soruyor
Ne zaman tam öğreneceksin
Ya of öğrenemiyoruz işte
Ben dil özürlü insanım
Wallahi bu da benim sınavım
5 sene geçti
Olmuyor işte
Sen bilmezsin kahvaltıda kelle yiyen biri o.. çorba olanı değil, kellenin kendisiKuyruk yağı
Heh kendisi de yazmış zatenEbbet.
Benim beslenme tarzım biraz farklıdır. Güne kelle kırdırarak da başlarım, ciğer yiyerek de. Geçen kebap yedim mesela ilk öğünde. Bir öğün sağlam, diğeri hafif 2 öğün
Öyle yapayım birdahakineFlo pislik değil mi türkçe cevap ver, sonra da 5 senedir öğrenemediniz mi de
Ayneeeennnn değil evdeki, sokakta beslediklerimi bile çoğu insana değişmemGolden bizim sıpa, gördüğüm en oynak goldenondan önce sibirya kurdu vardı o çok asildi ama kayboldu. Eve hırsız girdi diye sahiplenmiştik canavar gibiydi ama onu sa eşim gece gezdiriyordu. Rüzgarın kızı diyorduk ona
Şimdiki direk omza atlıyor ağız bi karış açık he hee eeee diye millet korkuyo ama tırt. Sokakta başka köpek görse eşimin arkasına saklanıyor
Köpek bahçede, kedi evde. Ama kedi arada köpeğin yanına iniyor, ikisi de birbirlerinden korkup kaçıyo
Kedi köpek hayvanlar can yaaa, çoğu insana değişmem
sokağın basında beni gördüler mi gözlerinin içi gülüyor sipalarin 
Ahhaaa sintra’ya kadar gitmiş, buraya yazsaydın koşar gelirdimDün gece çok ilginç bir rüya gördüm..
Rüyamda bir arkadaşımla Portekiz'deyim.. Sonra Sintra'da gezerken kayboldum.. Sonra aklıma sen geldin @Floweroflife
Ama telefonumu bulamadım... Arayamadım seni..
Ağlıyorum rüyada, Lizbonda kaldım, dönemiyorum diye sabah korkarak uyandım
Artık burası ve sizler öyle benlesiniz ki rüyalarımda görmeye başladım
Anneme diyorum sabah Portekiz'de kayboldum diye bir yerin açıkta kaldı herhalde diyor
4. Defa çıkarınca Doktora geldik abla. Serum takıldı kan tahlili yaptırdık. Sonuçlar çıkmadı daha. Boğaz fena dedi dr.
Öyle aus, dün tam olarak yeminimi bozdum ağalar günü oldu, en son gecenin üçünde peynir tabağı yiyiyordum@Floweroflife dünkü o tuhaf cisimler yaptı artını kesin

Ay çok geçmiş olsun ördikim, kuzun iyileşir umarım bir an önce4. Defa çıkarınca Doktora geldik abla. Serum takıldı kan tahlili yaptırdık. Sonuçlar çıkmadı daha. Boğaz fena dedi dr.

Iyi dayanmışsın çakıl icmiyceksem gitmiyom benSen hiç herkesin sarhoş olduğu masada ayık oldun mu çok sıkıcı. Arkadaşlarım çok salak göründü gözümde birden
Geçmiş olsun fitimSlm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj varhiç acımayın tamam mi
benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim
Evet ben de farkettimOnun gözünün yağına yumurta kırar yerim sen dinlenmene bak fötüm. Yalnız sık hastalanıyorsun ha