Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050
Dün gece çok ilginç bir rüya gördüm..
Rüyamda bir arkadaşımla Portekiz'deyim.. Sonra Sintra'da gezerken kayboldum.. Sonra aklıma sen geldin @Floweroflife
Ama telefonumu bulamadım... Arayamadım seni..
Ağlıyorum rüyada, Lizbonda kaldım, dönemiyorum diye sabah korkarak uyandım :krizz::krizz:

Artık burası ve sizler öyle benlesiniz ki rüyalarımda görmeye başladım :kalp::kaalp::kalp:

Anneme diyorum sabah Portekiz'de kayboldum diye bir yerin açıkta kaldı herhalde diyor :kriz::kriz:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Rüyamda bir arkadaşımla Portekiz'deyim.. Sonra Sintra'da gezerken kayboldum.. Sonra aklıma sen geldin @Floweroflife
Ağlıyorum rüyada, Lizbonda kaldım, dönemiyorum diye sabah korkarak uyandım :krizz::krizz:

Artık burası ve sizler öyle benlesiniz ki rüyalarımda görmeye başladım :kalp::kaalp::kalp:

Anneme diyorum sabah Portekiz'de kayboldum diye bir yerin açıkta kaldı herhalde diyor :kriz::kriz:
:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
aha bi tane daha rüyalı gelmiş:heyecan:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Of çok sıkıldım la bu düğünde
Heryerim ecnebice konuşan insan dolu
Pür dikkat dinlemekten yoruldum
Yarısını anlayıp diğer yarısını boşluk doldurma yapıyorum
Herkes aynı soruyu soruyor
Ne zaman tam öğreneceksin
Ya of öğrenemiyoruz işte
:aglak::aglak:
Ben dil özürlü insanım
Wallahi bu da benim sınavım
5 sene geçti
Olmuyor işte
:aglak::aglak:
Flo pislik değil mi türkçe cevap ver, sonra da 5 senedir öğrenemediniz mi de:kopkop:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Golden bizim sıpa, gördüğüm en oynak golden :) ondan önce sibirya kurdu vardı o çok asildi ama kayboldu. Eve hırsız girdi diye sahiplenmiştik canavar gibiydi ama onu sa eşim gece gezdiriyordu. Rüzgarın kızı diyorduk ona :(
Şimdiki direk omza atlıyor ağız bi karış açık he hee eeee diye millet korkuyo ama tırt. Sokakta başka köpek görse eşimin arkasına saklanıyor :D

Köpek bahçede, kedi evde. Ama kedi arada köpeğin yanına iniyor, ikisi de birbirlerinden korkup kaçıyo :D

Kedi köpek hayvanlar can yaaa, çoğu insana değişmem
Ayneeeennnn değil evdeki, sokakta beslediklerimi bile çoğu insana değişmem :tatlim: sokağın basında beni gördüler mi gözlerinin içi gülüyor sipalarin :tatlim:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Ahhaaa sintra’ya kadar gitmiş, buraya yazsaydın koşar gelirdim
:heyecan::heyecan::heyecan:

Ahhaaa ne kadar iç içe olmuşuz
:heyecan:
Birdaha gece gece yazmayayım ben buraya , herkes garip rüyalar görüyor benim yüzümden
:kopkop:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
@Floweroflife dünkü o tuhaf cisimler yaptı artını kesin
Öyle aus, dün tam olarak yeminimi bozdum ağalar günü oldu, en son gecenin üçünde peynir tabağı yiyiyordum
Altın vuruş
Bu sabah temiz bir sayfa açtım, artıları göndermem lazım, güzel bir Karatay kahvaltısı ile güne başladım
1 hafta sıfır karbonhidrat
Beni bekle sağlıklı yaşam
:mutluyum:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj var:aglak: hiç acımayın tamam mi:bayilacam: benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim :mendil:
Geçmiş olsun fitim
Bol bol bitki çayı iç annem..
Sen çok sık mı hastalanmaya başladın yoksa bana mı öyle geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar