Şaka yapmakta ödem yapar miii ??Ben dün eksiydim bugün uyanır uyanmaz artı çıktım ama dünden beri şişim..
Stres bende ödem yapıyor galiba...

Et olurrr hatta et onsuzz olmazda ama yumurtayi bilemedimBen eti kuyruk yağı ile pişiririm.. süper olur..
yok nefsim neden ağır olsun?
Kizzzzz kuruk yağı ağır olmaz miii
Neden atlamıyorsun ki?Yarama tuz bastinnn igdemmm ne atlardimmm beee
Ahhh bii ozledim kii
yok nefsim neden ağır olsun?
Zeytinyağı yerine aynı miktarda kuyruk yağı. Öyle vıcık vıcık bi durumu yok. Havalar da serin burada. Afiyetle yenir ekmeksiz
Neden atlamıyorsun ki?
Ben bugün kuyruk yağında yumurta pişirecem. Karatay abla duysa nüfusuna geçirir kesin
ahHaşlanmış ben de yiyemiyorum kuzum yaayutamıyorum. Başka şekilleri dene
Canım yogun bir kac gündü geldim

Ben eti kuyruk yağı ile pişiririm.. süper olur..
Lıklıklı köfte diye bi yemek var bizim orada. Bulgurla köfte yapıp ortasına iç yağı koyuyorlar bonusDolmalara ve etli yemeklere çok güzel oluyor. Anadoluda hamurişi bile yapıyolarmış.
Ayyyyy igde
Ton balıkli yumurta kadarr olmasada buda pek cüretkar ahahah
Valla afiyet olsun ne diyim
Ya pişmiş filanda anca yanında bişey varsa yiyebiliyorum
Ekmek filan
Ama artık sanırım yiyemiy cem
Yulaf kepeginden krep yapayım
Bi süre
Canım yogun bir kac gündü geldim
Anne evinde biraz abarttim kabul ama bugün sıkı basladimmenü ve sporlarimla burdayim efeeeem

Karın ağrısı circirHasta mısın pembiğim?
ben de olmadım ama içerden bırk bırk ses geliyo bikaç saate olcam sanırım.o kadar şişimki balon yanımda manken kalır yeminleCumadan beri sabitim. Regl de gecikti
yarın güzel eksi gelcek deseneKarın ağrısı circir

Aman ne olacak sanem candan uzak durmam lazım ona yalan söyledim triplerine girdi kendince çekici bulmuyorum çözümünü bulduHa
Peki nasıl bu hale geldiler ki??
Üff salak..Aman ne olacak sanem candan uzak durmam lazım ona yalan söyledim triplerine girdi kendince çekici bulmuyorum çözümünü buldu