Derin bi ya sabır çektim
Evladım git uyu
Elimde kalıcan gençliğine güzelliğine yazık
Yaw bu düğün menüsü, biz de yemiyor her gün, bir de yazım yanlışı yapmışım, ingilizce türkçe karışık yazmışım,normalde yazıp hep düzeltiyorum, bu istemsiz gitti
Ben çok pis yorumladımne var canım her gün yediğimiz şeyler
Darp raporu almış diyolaaaaa
Ben yapmıcam ki
Kaptanın yapacak
Bidaha oku bakayım gözkapakların ödem yaptı doğru okuyamadın zaar
vurdu gol olduuuuu
h
O duvarı 2 haftadır yiyorum nabeeeeeeeeer
Şimdi gelir ,kendince kapak cevap yazar ... he he de geç
öldürün beni
Bence okumalısınçok eğlenirsin
Şu mesaji gozlerim dolarak okudum gündüz. Alintidan gitmisti arayip bulamamistim da şimdi buldum. Hey gidii aramiza ilk geldiğinde ben bu kurallara uyamam yapamam edemem gidiyorum diye elalisss... Yerim ula senin guzel guzel aciklamalarini.Evladi buyumus adam olmus analar gibiyim hagülüm biz kalori hesabı yapmıyoruz.yağa yasak yok.tavuğu içinde yüzdürmeyeceksen tabibol salata ve yoğurtla yedikten sonra her türlüsü olur.
regl için sıkma canını gelir o,ben de bekliyorum eli kulağında.stres yapma ki olumsuz etkilemesin.
uzun soluklu,sağlıklı diyet yaptığımız için regl artısı da görücez,geç geldiğini de.ama sonunda kazana biz olucaz inşallah.yeter ki istikrarla devam edelim.
He inşallahuyursun da sen şimdi

CaaaaaaannnnnnnnnnnAus dedi ki he de geç bende diyorum ki “yaaaav heee heeee”
Uslu bir çocuk olursan sende can yamanı görebilirsin tatlı kız
Hah
Canım yiyeceğin tek şey can Yaman, o da gözlerinle
Bugün 5 dakika dan fazla izlemeye tahammül edemedim o herifi gözlerim kanadı
Dedim komutanım
Yaw bu düğün menüsü, biz de yemiyor her gün, bir de yazım yanlışı yapmışım, ingilizce türkçe karışık yazmışım,normalde yazıp hep düzeltiyorum, bu istemsiz gitti

Bacaklarımda kıllarım sayesinde üşümediğimi ve şort giyebildiğimi fark ettim bugğn
Varın siz düşünün
Kız değil oğlanDizideki kız aman bakma göz zevkin bozulmasın
Valla oglan dogdugundan beri piresiz uyuyomSonra pireye hasretim der