Bakıyorum da çok bi güldünüz aus hanım
Ne giydin flooooooo
Ölümü gösterip unoya razı etti seni
Kesinlikle çok az @Zumrud_u anKa
Ya üç öğün yap , ya ara ekle .
Bol suuuu .
Bol salata soğanlı , dereotlu .
Bakıyorum da çok bi güldünüz aus hanım
Ne giydin flooooooo
Bol suuuu .
Aus kaptan .. biz miu ile sabahın köründe buluştuk.. Allahım bi yedik bi yedik.. hayır bide nasıl iştahlı ve tatlı yiyo görsen.. ama en az 3 saat yürüttüm onuyüzdük bile beraber..

Ulan öyle böyle yemedikAus kaptan .. biz miu ile sabahın köründe buluştuk.. Allahım bi yedik bi yedik.. hayır bide nasıl iştahlı ve tatlı yiyo görsen.. ama en az 3 saat yürüttüm onuyüzdük bile beraber..

O zmn yanına kuru meyve ve çerez al.. dışarda çayla yersin ... ben stajda öyle yapıyordum .. bebeğin küçük sütün azalmasın.. ihtiyacı var..Normal duzenimde oyle yapiyorm corba eklemiyodm ama ogle arasi yapiyodum su da 4 lt iciyodm ama simdi buyugunu okula alistrma donmndeym okulda ne denk glrse isime uyarsa yiyom yoksa yemiyorm duzen bozldu suanlk eve gecnce toparlicam inS 9 aylik canim
kahvaltıda en az 2 yumurta olmalı peynir bol yenmeli dereotu sütü arttırıyo diye duymuştum.peynir maydonoz ve dereotlu omlet olabilir.Kuşum menün güzel de acaba öçok mu aç kalıuorsun da sütün azalıyorkaptanlara soralım balım belki ara öğün gerekebilir sana @hippotalamus @MaliPina @Ausencia_ @igdedali @Floweroflife
pikiKaju halledeeeeer
Abartmadım doyumca bıraktım diyooor
Abartıp aşırı yese bile hallediyordu o
Kajunun meta iyidir
Sen düğünün tadını çıkar

Oyle yapim tSkrler canimO zmn yanına kuru meyve ve çerez al.. dışarda çayla yersin ... ben stajda öyle yapıyordum .. bebeğin küçük sütün azalmasın.. ihtiyacı var..
Siyah tulumu giydim, bir de kocaman topuklu siyah ayakkabı,pembeli çiçekli bir kemer, toz pembe çanta
Ne giydin flooooooo
Bol suuuu .
Kızz yedik bide arada bol kalorili 11 liralık kahve içtikUlan öyle böyle yemedik
Güzel yedik ama
İyi yedik haa
Sağlam yedik
Ne iyi yedik ama
Aşureyi annem yapmış çağırdı. Ben yemem anne ya sevmiyorum zaten dedim. Kaç saat uğraştımBu menüyü bugün ikinci görüşüm sanki
Aşure bi kaşıkta neymiş ya.. keser mi hiç o seni.. gömeydin kaseyi
Saatler çok geç onun dışında iyi cnm.. su sporda güzel. .
1tabak malim evde olmadgm icin bole oldu kurularla takviye yapicm inSkahvaltıda en az 2 yumurta olmalı peynir bol yenmeli dereotu sütü arttırıyo diye duymuştum.peynir maydonoz ve dereotlu omlet olabilir.
akşam yemeği ne kadar yiyo iki kaşık mı bi tabak mı üç tabak mı?miktar vermezse anlayamayız. biraz ara öğün olabilir ceviz hurma incir falan ara olarak yenebilir.incir sütü arttırıyo diye biliyorum.
@Zumrud_u anKa
Sabah 10.00
4 hurma
1 bardak süt
Öğlen(14.30)
1/2 sebze çorbası
1/2 tabak Deniz ürünlü makarna
Kokteyl
3 minik 1 yudumluk tavuklu börek
1 et kroket
3 dilim pastırma
2 yudum guakamole
1 yudum ton balıklı tart
Akşam yemeği (21.00)
1 dilim Tuna
piki

yav yaz sen ben hertürlü çözerim o menüyü, menü vermemezlik etmeÇoook çok haklısın telden zor oluyor düzenli yazmam :/
Toparlayıp yazacağım canım kaptanım vur bana
Çocuk yesin, eşin yesin, onlara afiyet olsunCumaya gider inş gerçi herşey kaldı dolapta