Hem de kaslı ve seksiValla haklısın
Ulan adam aynı gğn içinde milyon süprüz yaptı
Gerçek erkekler yılda bir yapmıyor be

Kız gitmeden 2 lustral içeydin güzel kafa yapıyo herşeye gülerdin manyak manyakYaaaaa sorma ayık olmak güzel.degilmis ya benim arkadaşlarım bu kadar salak ola.az dedim en son. Ben nerdeyim konu nedir şimdi sade soda ıciyorum içecekten midem bulanmaya başladı. Bi de kızlar gecesi nasıl gidiyor diye habire eşler arıyor baktılar aramızda ayık biri var sıkıntı yok rahatlarkahve de hiç kafa yapmıyor yaaaa
Soracam da eve gitmem lazım bi dışarı çıktıydımSor kuzum bekliyorm. Çok aşırı bişeklde hakettm valla ölüyorm yorgnlktan dün tüm gece sabaha kadar temzlk hazrlk yaptm oy oy düşnmek istemiyrm artk
Kadayıfa kadar iyi gitti de sonrası biraz çok oldu sankiKuru dolma
Havuç kabak salata yoğurtlu
Hıngel gibi bi yemek var içipatatesli değil kıymalı ama su da haşlıyosn hamuru öyle yemekten 4 parça
1dilim kadayflı muhallebi
Kahvltıda patates kızartma
Poğaça falan filan
Yaptığı kızda güzel olsa.. o kızı hiç beğenmiyorum ya ben..Valla haklısın
Ulan adam aynı gğn içinde milyon süprüz yaptı
Gerçek erkekler yılda bir yapmıyor be
Valla günah ya adaletin bu mu dünyaSus ya fena oluyorum
Allahım bu kadar yakışıklı olunmaz ama günaaaaah
Aman negzel negzel benim ki de kaçtıEvet ya yorgunluktan uyukluyordum uykum kaçtı
Veririm ben olsunSen gaptansın
Gaptan menü vermek zorunda değil!!!!!
Ayağına yat kuzum

Canım okdr yoruldmm ki ve patlayana ldr yemedm midem rahatsz olmadı doydğun amda bıraktm.neredeyse 40 saattr uyumadm ve sabaha kdr hiç durmadan ayaktydm fazlasyla hakettm benceKadayıfa kadar iyi gitti de sonrası biraz çok oldu sanki
Ben de 1 tane birşey yiyeceksin sanmıştım
Kuzı bu tam harekiri olmuş, herşeyi yemişsin
Kaju işşallah iyi yemişsindir,haftaya Cuma’ya kadar cıs yok
Ödül öğünün çok olmuş
Kaptan izin verdiyse tamamdırVeririm ben olsun
Çok da fena değildi zaten
Ben vermezsem menü isteyemem diğerlerinden
Bugün izinliydim hem ben
Ehli keyifin kaptanına sordum Kaptan izin verdi
Merhaba Zümrüdü ankaEvet farkndayim evde olmadigm icin bi duzene oturtamadmyaa
Şakadır flo yorma kendiniKadayıfa kadar iyi gitti de sonrası biraz çok oldu sanki
Ben de 1 tane birşey yiyeceksin sanmıştım
Kuzı bu tam harekiri olmuş, herşeyi yemişsin
Kaju işşallah iyi yemişsindir,haftaya Cuma’ya kadar cıs yok
Ödül öğünün çok olmuş
Ac kiz ayipsin
Sen varya maslalah ne kadar guzel seyler yapiyorsun
Hahahhah![]()
Bi atasözü vardı ya tam da bu durumla alakalı hatırlayan beni bu gece onu düşünüp durmaktan kurtarsın
Bir şeyi görüp bir şeye şükretmek manasında neydi ya
bakalım pazartesi neler olacak, ona göre durum değerlendirmesi yapalımCanım okdr yoruldmm ki ve patlayana ldr yemedm midem rahatsz olmadı doydğun amda bıraktm.neredeyse 40 saattr uyumadm ve sabaha kdr hiç durmadan ayaktydm fazlasyla hakettm bence