Ben beklerim geceler uzuyorÜzgünüm gaptanimmm @MaliPina ya söz verdimm artik onunum..
Ben beklerim geceler uzuyorÜzgünüm gaptanimmm @MaliPina ya söz verdimm artik onunum..
Efsanesiiiin !!!!
Nasil güzel bir giriş yaptimm demii hareketlendikk

Bügün ben izinliyim bikere
Çok da birşey yemedim, yemek bitsin yazarım menümü saha ana yemek gelmedi
Yaaaaa sorma ayık olmak güzel.degilmis ya benim arkadaşlarım bu kadar salak ola.az dedim en son. Ben nerdeyim konu nedir şimdi sade soda ıciyorum içecekten midem bulanmaya başladı. Bi de kızlar gecesi nasıl gidiyor diye habire eşler arıyor baktılar aramızda ayık biri var sıkıntı yok rahatlar
Kahve içiyormuşsun bi ohhh dedimmmm
Beni de üzme
bulutlarda uçardı
bence çok eğlenceliymiş işte
Bak okurken ilk yorumum şu,
Yağda yumurta sıkıntı değil
İki küçük börek hadi canı çekmiş cumartesi sabaha denk gelmiş eritir
Patates kızartması az yemiştir yaa göz hakkı
Ballı ekmek mi ohaaa
Yumurtayı yarım ekme
Gerisi ışık gördüm ona doğru yürüdüm
Hayır olsun canım benim09.30 1yumrta peynr zeytin domts salatlk 1dlm cavdar
17.00 turlu yogurt 2dilim karpuz
Su 2lt
Spor yine yok ya halsizim yapamiyorm bu ara acaip yorgnluk var sutumde azaldi bi tuhafim bu aralar
@Elalis

sorma kaptanim yaa gülmekten karnım acıdı eşim desen niye guluyon diye benim güldüğüme gülüyor@Nefs kahkaha atıyorum menüneha yaaaaa en çok da orda bi ara gibi biley var İÇİM KIYILDI yazmışsın orda koptum
Haha daha neyine için kıyıldı ya
hah
Çok iyisin

Merhaba kızlar
Ben bugün ölmediysem daha ölmem. Tam 40 saattr uykuszm ve deli gibi yorgunm ayakta kalmaktan ayaklarmdaki varisli yerler mosmor. Düşünün artk
Misafir ağırlamak neden bukadar zor yav.
Bian önce uyuyup uyanmak istiyorm 2000 mesajlk geçmiş var okumam imkansz inş kızım sabah erken kalkmaz da öğlene kdr uyurm
Gelmiş geçmiş olsun kajum
Sende 55 kilosun ama bu menünün hepsini yersin.. güveniyorum sana bu konudaYaaaYumurtayı ekmekle yedim yarım ekmek olmuştur yazmış a
a 54 kilo hatunsun len sen
Çooooohhhhhh
Kız ben nefsi biliyom mu kiİşte bunlar hep tecrübesizlikten
Nasıl inandınız ya
Nefs çok iradelidir gözlerimle gördümm
Kuru dolmaTebrikler kajum pomponlar fora
Cumartesi ödül öğünün neydi?
Evet ya yorgunluktan uyukluyordum uykum kaçtı
Emziren anneler 3 öğün yapabilir. Yada öğle arada kuru ya da yaş meyve yiyebilir ki ben öyle yaparım .. menüye çotba da ekleyebilir .. sabahki yumurta 2 olabilir.. ve bol su.. bebişin kaç aylık @Zumrud_u anKaKuşum menün güzel de acaba öçok mu aç kalıuorsun da sütün azalıyorkaptanlara soralım balım belki ara öğün gerekebilir sana @hippotalamus @MaliPina @Ausencia_ @igdedali @Floweroflife
Hayaller gerçekler çok zor işinizSal gitsin mali zira sizi yenicez
Yiycüüüm tabi, yalnız hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım yediklerimiEfsanesiiiin !!!!
Varlığın bana çok iyi geldi, bugğn ausla da konuştuk hatta bunu. İyi ki varsın
Daha da yicekmiş
Sor kuzum bekliyorm. Çok aşırı bişeklde hakettm valla ölüyorm yorgnlktan dün tüm gece sabaha kadar temzlk hazrlk yaptm oy oy düşnmek istemiyrm artkGelmiş geçmiş olsun kajum
Güzelce dinlenmeyi hak etmişsin fazlası ile
Sana biley soracaktım ben hala da sorucam özelden mesaj atarum. Senin bilgin vardır kesin