Nefs
♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Şaka gibiii demiiiŞaka sandım
Şaka gibiii demiiiŞaka sandım
drink verim mi kendine gelirsin accukKuzummmmmm inan kötü yönde söylemedim senin gibi hatun unutulur mu afeti devran

Kaptanım bu konuları özelden konuşsak. Zira burda rakiplerimin psikolojisine yürüyorumbesinsiz kalmak yok
sebze protein salata yoğurt bunları görcem menüde ona göre
CİLVELİ KAHVELERİM
Bakın 4. Grup geldi.. işimiz zorlaştı.. geçen sefer çok az bi farkla ikinci olduk.. bı hafta geçen hafta eksisi az olanların -bende dahil- en az yüzde 1 bekliyorum .. hatta mümkünse daha fazla..
Hadi cilvelelilerim.. güveniyorum size
Bende bugün çok fena stres altındayım ve kendimi yemeğe vurmamak için o kadar zor tutuyorum ki.üstelij regl gözümü döndürüyor. evde sadece çikolata var,üst dolaba kaldırdım..kaç kere buzdolabına gittim sütlü bi tatlı mı yapsam, kek mi yapsam diye.. kahve yaptım çıktım mutfaktan... bugün 3 kere kahve içtim..
Neden peki?? Takımım için yemedim.. haftasonu ama pazartesi tartısına eksi ile çıkmak istiyorum .. artı temizlemekten bıktım.
Hadi kızlar pazartesi kontrol tartısına 100 gr da olsa eksi ile gelelim...
@Gulbe seker @Miu @pempikzx @neslelf165 @furkanlipek45
Bu arada eksik menüleri alalım
Icmezlerrrrrrrrrdrink verim mi kendine gelirsin accukkafayı çarpmışın acısı geçer
Bel altı yok ama piliisssÖrtmenim otuna eti karam katicam pu
Wuuuuuuu mali ile özele gececekKaptanım bu konuları özelden konuşsak. Zira burda rakiplerimin psikolojisine yürüyorum
ooo çok davetkar bi örtmen var karşımda girişimci örtmenlere bayulurumKaptanım bu konuları özelden konuşsak. Zira burda rakiplerimin psikolojisine yürüyorum
ye tosunum yee

ooo çok davetkar bi örtmen var karşımda girişimci örtmenlere bayulurum
arada oluyo öyle,her şeyi devletten beklememek lazımSenden hızlı ciktiii naberr sen atardin milleti yan odalara simdi seni atiyorlarrr
Rakipp kaptann mutlu olduguna göre fena menummm iyice anladimmmye tosunum yee
Afetlerim inşallah spor yapıyosunuzdur da ondan menü şeyedemiyonuzdur