Cnm bonusum 3 ay ya.. 3 ay dişimi sıksan en az 15 kilo verirsin.. bu da 80 kilo demek. . O zmn mola verirsin bi süre. Canın ne istiyorsa yersin .. tekrar başlarsın. 2 ay dişini sıkarsın 10 kilo versen 70.. iyi olmaz mı??@D3S1R3 çok özür dilerim sen sormuştun ben unutmuşum.
Vallahi kafam yerinde değil.
Oğlan ilk iki hafta daha iyiydi diyet olarak 3.hafta kaçamak çok oldu yinede vermiş.
Çok zorlanıyorum ben bırakmayı düşünüyorum ama daha kötü olursa nolur halimiz diye düşünüyorum. Düşün düşün ...tur işin demişler
Piknik ten selam lar efenim
Dün keten tohumu aldım
Akşamları yoğurtla yiycem isot birde

Sağol canım benim. Grip değil de ishal kusma salgınına tutulmuştum ben de. Şükür geçti.Geçmiş olsun canim grip mi oldunnn...
Cnm bonusum 3 ay ya.. 3 ay dişimi sıksan en az 15 kilo verirsin.. bu da 80 kilo demek. . O zmn mola verirsin bi süre. Canın ne istiyorsa yersin .. tekrar başlarsın. 2 ay dişini sıkarsın 10 kilo versen 70.. iyi olmaz mı??
Neden dayanamıyorsun ki canım? Her şey yemek yemek mi
Şimdi versen cnm dünki menünü
Oğlan için yazmıştım onu.
1 ay olucak diyetisyene götürdüm yavaş yavaş veriyor inş. Ama ben zaten kendim sorunluyum bide onunla uğraşırken iyice yıprandım.
Bırakmayı dediğim onun dr ve diyetiydi.
Şimdi bırakırsam daha kötü olur diye uğraşmaya devam işte.
@hippotalamus haklı cnmm sadece 3 ay gerçekten insana yetiyor bak ben geldiğimde senden kilo idim 95 93 arası idim dişimi sıktım ve 46 bedenlerden 42 düştüm inan çok bocaladım çok hem de ama o 80 görünce daha da sarıldım dimdi 78 geliyorum ve kendim e kızıyorum biliyor musun canım niye daha önce yapamadım zor değilmiş diyorum cnm ve şimdi hiç aklımda olmayan 6 li rakamları hedef koydum hadi artık sen de sıkı sıkı sarılmak için bekleme
Çok mu karmaşık yazıyorum ben niye anlaşılamıyorum?
Gunaydin, enerjik haftasonlariBiraz yatak
keyfi, sonra alisverise yollanmamiz lazim
Haha
Gecmis olsun kuzum.
Gececek bu gunler de canisi. Kendi kendine uyuyacak, sabah seni uyandirmadan odasinda oyun oynayacak. Biraz daha sabir. Bir de mumkunse haftasonu enisteden yardim al, istirahat et biraz
Rabbim yardimcisi olsun, merhamet etsin insallah.
Ooo iyi eglenceler
Nerede calisiyorsun kuzum sen? Ataman olmustu sanki, sehir degistirip tasinacaktin
Iyi calismalar guzellik
Gozun aydin, kiskandim
Bu nedir?
Çok şükür canımSağol canım çok şükür iyiyim. Antibiyotiğe gerek kalmadı toparlandım.
Bunu bir dönem bende yaşadım ama ikinci dönem oldu. Öğretmeni ile sıkıntı yaşamış meğer sonradan çıktı ortaya. İki öğretmeni vardı birini seviyordu diğeri sert çocuklara kızan biriymiş meğer. Anne sende bekle diyordu, aşağıda bekliyordum yemeklerini yiyip tekrar sınıflarına çıkana kadar bekliyordum. Almak istedim okuldan onu da asla kabul etmedi, koca bir ikinci dönem öyle geçti bizde deOnceden oleydi simdi yukarda mutlu ama oraya cikmaya cesareti yok cesareti kirildi yanimda durmk istiyo cuma bi iyiydi ozel ilgilendiler 3 kisiler bole evde cok skiliyo kabul ediyo evde durmayi sonra skntidan bana sariyo disari cikmak istiyor
@D3S1R3 çok özür dilerim sen sormuştun ben unutmuşum.
Vallahi kafam yerinde değil.
Oğlan ilk iki hafta daha iyiydi diyet olarak 3.hafta kaçamak çok oldu yinede vermiş.
Çok zorlanıyorum ben bırakmayı düşünüyorum ama daha kötü olursa nolur halimiz diye düşünüyorum. Düşün düşün ...tur işin demişler
@D3S1R3 @Ausencia_
Şey diycektim unuttum yine bu oğlanın tartısında kas yağ ölçülüyor.
Geçen hafta 1 kilo vermişti hepsi yağdan.
Bu hafta -0,7 çıkmış ben gidemedim yanında.
Ama vucut yağ oranı 2 kilo eksilmiş görünüyo.
Tartıya yansımadığını ödem olduğunu söylemiş dr çok anlayamadım.
2,7 vermiş gibi kabul etmiş.
Giderken su içmiş onunda etkisi olur demiş.
Tam anlayamadım ne olduğunu

Amiinn inşaallah canmmSabah 200 gr eksideydim
Hayırlı yolculukları olsun canım
Kız meleğim kaç kilosun
sağol aus içim açıldı böyle bi ferahlık geldi
Sen zaten haftada en az 1 kilo verdiğin için 2 haftada mezun olursun
@Elalis bi cevher verdim sana
Aynı cevherden bi de @igdedali ye verdim , @kelebekolacam
Pardon deli olan kimler!?Ha köpeğin büyüklüğünden ayıkmalıydım aslında
İyidir de biraz delidir onlar
14 de dediler ama gelir birazdan@Miu nun sınavı nasıl geçti acaba?