Senden öncekilerden de duydum bunu be ipektoşum
Siz bir gecelik ben binbir
Siz tek nefeste solan bir çiçek
ben çınar ağacı
Sizi anca koklar, sonra gelir bende dinlenir, soluklanır, karnını doyurur
Senden öncekilerden de duydum bunu be ipektoşum
Siz bir gecelik ben binbir
Siz tek nefeste solan bir çiçek
ben çınar ağacı
Sizi anca koklar, sonra gelir bende dinlenir, soluklanır, karnını doyurur
Hiç sıkma canını.Klişedir ama geç olsun güç olmasın. Bu yılı iyi değerlendir sadece. Okul gibi bir yükten kurtuldun. Odaklan üniversiteyeHoş buldum
Ben de ilkbaharda gireceğim 19'uma,her halükarda grubun en minişi benim sanırımVe mezuna kaldım...
Yokdil yarın miHellööööö
Eve yeni adım attım kızlarrrrölüyorum
Kitaplar aldım kendime onları koklayıp sarılıp uyuyacağım hemen. Çünkğ yarın dil sonavına gireceğim. Ayık kafa ile gireyim. Dua eder misiniz bana iyi geçsin
Sizde keyifler nasıl herkesler iyi mi

hemen çekildim aranızdan farkındaysan ikinizede küsüm git uyuuİğdem söz konusu olunca dünyanın tüm akan sularını durdururum
Ama kaynaşsınlar diye şeyettiydimDonut benim
SADEC BENİM

Git yat elimi kana bulama
dualarım seninle canım kaptanim ilk göz ağrım biricik canım kaptanimHellööööö
Eve yeni adım attım kızlarrrrölüyorum
Kitaplar aldım kendime onları koklayıp sarılıp uyuyacağım hemen. Çünkğ yarın dil sonavına gireceğim. Ayık kafa ile gireyim. Dua eder misiniz bana iyi geçsin
Sizde keyifler nasıl herkesler iyi mi

@hepfit (56.0/55,9/0.1/-0,18)
@Portakal Sulu Ordek (52.1/52.8/+0,7/+1.34)
@koza99 (67/66.4/0.6/-0.89)
@matematik61 (58.5/58.3/0.2/-0,34)
@D3S1R3 (53.6/53.4/0,2/-0,37)
@Kajupi (60,7/60,2/0,5/-0.82)
@nehirnil111 (53.5)
@Floweroflife (52.7/52.8/0.1/+0.18)
Yanlış varsa düeltin lütfen.
Takım ortalaması: -0,13
(Ortalamadan emin değilim, nasıl hesaplıyoruz?)
@matematik61
@Ausencia_
dahada yürürsem ayaklarım gırılsınnnnnnnnnnnnnnn hayrını görUlan herkes benimkine yürüyor
YansinŞşşş uyandırma ürkütmeyelim
Ben gecenin tek yıldızı olmalıyım
Buralar yanacak fööötüm
Bırak yaaa aus gelse anında u dönüşühemen çekildim aranızdan farkındaysan ikinizede küsüm git uyuu
Görüyoz şükürdahada yürürsem ayaklarım gırılsınnnnnnnnnnnnnnn hayrını gör
Bana sorsaydın söylerdimKızlar takım ortalamasını nasıl yapıyoruz? Eksi artı toplayıp kişi sayısına mı bölüyoruz?
@hippotalamus
Ama o çiçek mevzusunu açıkladık ya elaBırak yaaa aus gelse anında u dönüşümiu bu yani her çiçekten bal
doğru söylüyon elalis kurban olurum dedi kendi sonra baksana beni orta yerde bıraktı zaten duygusal boşluktayım kocamı özlemişim duygularımlan oynadı benimmmmmmmmmBırak yaaa aus gelse anında u dönüşümiu bu yani her çiçekten bal
Ne yapsam bilemedim ki kuzu endokrine sevk etmez ise özelden mi direk endokrine mi gitsem ?Hastasını yönlendirmek istemiyor çoğu dahiliyeci, burdaki endokrin de öyle. Ama iki dr kesimininde uygulamasi farklı. Hatta bizim endokrinciler ultrasonlarini bile kendileri yapıyor, başkasının ultrasonunu kabul etmiyor. Valla gülbe sizinkiler burda değil mi? Bi ziyarete gel bari