Ben bulamadım nasıl bakacam canim
Buradan bakabilirsin : -*-Son Mektup-*- (Final Sezonu/80.Bölüm)
Sevip okursanız yorumlarınızı eksik etmeyin

Ben bulamadım nasıl bakacam canim

Çok tşk ederim hemen bakayimBuradan bakabilirsin : -*-Son Mektup-*- (Final Sezonu/80.Bölüm)
Sevip okursanız yorumlarınızı eksik etmeyin
Bende bulamadımCanım ya vaytin dediği son mektup yazısını nasıl bulabilirim
Zevkle tevoKızlar biri beni haftasonu durtebilir mi temiz mi değil.mi diye.
Iki gün tertemiz beslenip pazartesi tartisini merak ediyorum
Gel gel seni de yoklarımŞükür iyiyim canim. Evet denk dusemiyoruz bende cok giremiyorum. Inşallah daha fazla girecegim. Vermem gereken 4 kilom var

Ben buldumBende bulamadım
Cabuk gelecem geriAnam gelin olmuş gidiyorsun, bize veda ediyorsun, bay baayyy fit hatun gazan mübarek olsun
Cok zekiymis ondan yapiyomusVay vay cadı tatlis seniniye böyle yapiyorki canım yaa
Auscum kv m zamanında bundan ötürü çok kanama yaşadı. Canı çekilmiş gibi gezdi haftalarca. Bi doktor kürtaj önerdi oldu. Kanama dahada arttı. Sonra bi prof a gittik. O kadar kızdı ki o dr a. Kanaması olan hastaya kürtaj yapılmaz diye. Lütfen operasyon yaptırmadan başka bir dr a danış.Hu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya
Allahım gerek kalmaz inşallah öyle şeylere ay kürtaj diyince içim bi kötü oluyoHu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat

Mersi canım :sarisin:
Çok geçmiş olsun ausum inşallahHu huuu ben geldimmmmm
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Negatif 2 çıktı sonuç canımTest den haber ver bir sonuç var mi
Oğlan değilmiydi kız seninYok canim gelin olana dek
Ogretmene bugyn ole dedi ben buyuyuncede annem beklicek beni
Vala bilmiyom ogretmen 1.5 ay bekleynlerde oluyo dedi beni motivemi etti gomdumu bilemedm 3 kisiler ozel sinif actilar onlara cok ozeller cunku
Evet kuzum beraber başardıkElammm hep birlikte başardıkk sizleri seviyorum haftaya istikrarımızı koruyalım ❤
aynen tam gaz devam Oylede yapiyo zaten 4 hoca ikna icin geldi gitti ugrasti babasina sevincle diyo kimse beni ikna edemediOğlan değilmiydi kız senin
Eyvahlar Olsun zümrüt bu kız seni parmağında oynatıcak
Ayyy waytttt kaç tane çocuğu eğittin, örnek oldunBişey yapmıyorum ki bı kap yemek bı kap su yetiyor onlara mahallenin çocukları baktım bugün besliyorlar abla senden gördük diyorlar bı mutlu bizim minnoslar görmen lazim
seni seviyom 
Valla özel de devlette aynı şeyleri söylemiş gibi oldu ekstra burda ultrason olacak işte bakalım devlette de Sıra gelir miLan varya dahiliyeciler sevk etmemek için uğraşıyorlar resmen
çok geçmiş olsun auuss inşallah bbu sürec hzlıca en sağlıklı şekilde geçer giderHu huuu ben geldimmmmm
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat