İdolümsün hippoTebrik ediyorum canım bütün cilvesiz Jetgilleri
Cilveliymiş... kıskanç

Teşekkür konuşmasını senden çaldım
İdolümsün hippoTebrik ediyorum canım bütün cilvesiz Jetgilleri
Cilveliymiş... kıskanç

Şükür iyiyim canim. Evet denk dusemiyoruz bende cok giremiyorum. Inşallah daha fazla girecegim. Vermem gereken 4 kilom varYok kuzu iyiyim senle denk düşemiyoz pek. Ben sık giremedim ondan. Sen nasılsın

İtinayla dürtülürKızlar biri beni haftasonu durtebilir mi temiz mi değil.mi diye.
Iki gün tertemiz beslenip pazartesi tartisini merak ediyorum
Tamammmdirrr canimm teşekkürlerOlur cnm... @Ausencia_ derecelendirmeyi ayarlasın.. @Miu konu sahibi konabiliyorsa koyar inş..
Koyar mısın miu

Hu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya
Elammm hep birlikte başardıkk sizleri seviyorum haftaya istikrarımızı koruyalım ❤Cilveli jetlerim
Süper eksilerle birinci olmuş bulumaktayız
İlk haftanın birinciliği önemliydiadımız tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle yazılacak ( aus yazar herhalde
)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum azminiz için. Hep birlikte hedefe son gaz devam
@Whiteblacklife
@saydin78
@leylmiratakımı sırtladığın için ayrıca teşekkür ederim
@Zumrud_u anKa
@Bonus haftaya seni de bomba gibi bekliyoruz
@Ausencia ödül var mı ödül
Yıkmak yok kilo vermeye devammmCilveli kahvelerim
0.08lik bir farkla 2. Olduk.. hepinizi çok tebrik ediyorum. Önemli olan ilk 3 e girebilmekti neticede![]()
Maksat hep beraber eğlenceli bir şekilde zayıflamak olduğu için hiç sıkıntı yok.. neticede yüzdemiz süper ve hiç artı gelen yok
Bi daha ki hafta için aramıza bir grup daga katılacak o yüzden daha fazla dikkat etmeliyiz
Birinci olamadığımız için kaçamak hakkı yok
Bu arada verdiği kilolar ve yüzdesi için @neslelf165 ayrıca tebrik ediyorum
@Gulbe seker @Miu @neslelf165 @pempikzx @furkanlipek45

yarından itibaren coşturuyoruz buraları

Yok canim gelin olana dekZümrüt çoookk aç kalmışsın yine kuzucum. Bari kahvaltıyı sağlam yapsaydın
Askere gidene kadar beklicen mi sen bu sıpayıdursun artık, anneciğini üzmesin
çok çok geçmiş olsun kaptanim rabbim kolaylıklar şifalar versin inşallahHu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya
Vay vay cadı tatlis seniYok canim gelin olana dek
Ogretmene bugyn ole dedi ben buyuyuncede annem beklicek beni
Vala bilmiyom ogretmen 1.5 ay bekleynlerde oluyo dedi beni motivemi etti gomdumu bilemedm 3 kisiler ozel sinif actilar onlara cok ozeller cunku
niye böyle yapiyorki canım yaa@Bonus u da istirem
İğde nörüyonnnn , mesajını aldım canını yidiğim ..cevabı yukarda
Grupları ele alacam şimdi
Azcık ayar yapmalı , kilo dengesi vs .....
Hepfiti sana verecez o kesin
@hippotalamus alıntıların çıkmıyor ha bildirim gelmiyor tesadüfi görüyorum. O neden öyle?
Yaa bilmiyorum bana da bi çok kişinin ki gelmiyor.. @nk83 bu soruna bi el atar mısın??
@nk83 un form da yazdığı son mektubu okuyun çok beğendim ben
Beni Kalbine Yaz da oradaki Ahmet ile Eylül'ün hikayesiydi onları da çok sevdim ayrıca yazdım sende sevdiysen ona da devam edebilirsin Lan varya dahiliyeciler sevk etmemek için uğraşıyorlar resmen@hepfit kuzu eşim bu güne devletten de randevu almış gittim pazertesi tekrar kan tahlili
İstedi birde ultrason istedi kuzum detaylı bakmak istedi 75 mg a devam et dedi o da endokrine sevk etmedi