@Nefs kilonu bildirirken beni etiketle canımın içi
zira bir takımın var ama daha ismimiz yok
@hepfit
@kelebekolacam
bize bir iki kişi daha lazıııım

Cilveli jetlerim
Süper eksilerle birinci olmuş bulumaktayız
İlk haftanın birinciliği önemliydiadımız tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle yazılacak ( aus yazar herhalde
)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum azminiz için. Hep birlikte hedefe son gaz devam
@Whiteblacklife
@saydin78
@leylmiratakımı sırtladığın için ayrıca teşekkür ederim
@Zumrud_u anKa
@Bonus haftaya seni de bomba gibi bekliyoruz
@Ausencia ödül var mı ödül
Ben bulamadım nasıl bakacam canim@nk83 un form da yazdığı son mektubu okuyun çok beğendim ben
Cilveli jetlerim
İlk haftanın birinciliği önemliydiadımız tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle yazılacak ( aus yazar herhalde
)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum azminiz için. Hep birlikte hedefe son gaz devam
@Whiteblacklife
@saydin78
@Zumrud_u anKa
Çakıl yaa bu bisikleti sürerken benim totom çok acıyoEvet hiç istemiyor ben kahve ile de çok eğlenebilirim maksat güzel sohbet bol kahkaha
Bence bugünden itibaren bi haftalık akşam yemeği planı yap.. sporu da aynı şekilde.. sende sporsuz gitmiyordu dimi??inşallah kaptanim öyle ümit ediyorum benim spora asilmam lazım hemide fena yoksa yerimde sayar dururum dur hele bugün kocis olmayacak sakin sakin bı program yapıp ne edip spor ayarlamam gerek
Malesef kaptanim sporsuz olmuyor hem fark ettim bacaklarım felan yumuşadı göbek felan baslamam şart yoksa uzattikca uzanacak haydi bismillah haftaya güzel yüzde ile ama reglde yakın etkisi olmaz inşallahBence bugünden itibaren bi haftalık akşam yemeği planı yap.. sporu da aynı şekilde.. sende sporsuz gitmiyordu dimi??
Asıl o zmn spora pempişim.. bu hafta ikimizin yüzdesi düşüktü maalesef. Toparlayalım
Bence gruplarr gaptanlari kilolari 1.sayfada yazilsaa nasil olur.. Yada var mi böyle bir calismanizzz...
@Elalis
@hepfit
@Miu
@Whiteblacklife
Tebrik ediyorum canım bütün cilvesiz JetgilleriCilveli jetlerim
)
@Whiteblacklife
@saydin78
@Zumrud_u anKa

Canım ya vaytin dediği son mektup yazısını nasıl bulabilirimTebrik ediyorum canım bütün cilvesiz Jetgilleri
Cilveliymiş... kıskanç
Maliii iyi misinn canim sanki eski neşen enerjin yokk gibiiAman iyi

Ben de özledim hasret kaldım, girmeye çalıştım ama herif izinli olunca çok sık giremedimÖzledim seni ama bir eksiklik vardı
Olur cnm... @Ausencia_ derecelendirmeyi ayarlasın.. @Miu konu sahibi konabiliyorsa koyar inş..
Yok kuzu iyiyim senle denk düşemiyoz pek. Ben sık giremedim ondan. Sen nasılsınMaliii iyi misinn canim sanki eski neşen enerjin yokk gibii