Neeeeeeffffssss yerim ben onuuuudaha yavru buuuu
özledim yawru sevmeyi
Önce kilomu yazayım kısmen sevindim cok almamışım
Geçen cuma 72.0
Pazartesi 72.2
Bugün 72.2
Fark +200
Ben kimi etiketleyecem
Yavrum benim sen ne tatlısı öyle yerim ben onun bakışını
Burnunu yediğimin minnak pisisiiiii
Flo ablası onu nasıl nasıl mincırır
Çok tatlı ya maşallaahh

Tam kahve içerken okumakalla lezzetli pahalı mı bilmem ama kuzu moku yemedim de içtim sonunda
Ben de iyiyim şükürPamuk şekerim iyiyim sen nasilsin

Ben de ben deben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben aşure sevmem dostum
Oha aus, bir ördik kadar kilo vermişsin
@Portakal Sulu Ordek
Eneeeeeee nesli bu nasıl bir kilo vermek masallah canım aşırı sevindim gitsin pis 8 ler bi daha da gelmesinVeeee gelelim kiloma
Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum
Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..
Yüzde %3.80
Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..
@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem
Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly
Canim gönlümün kaptanı @Miu
Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa
Eklemedigim varsa affola..
Çilekli hoş geldin canimÇok güldürüyosunuz yüzümü yaa

Ay hadi bakalım miuuumm ınslalah gönlüne göre begendigin olurkuzu buldum gibi
bugün o çok vaktimi aldı
2 tane seçenek var şuanda
birinden pazar haber gelecek şehir dışında o
biri ankarada (şehir dışındaki sonuç vermezse buna gidicem bakmaya)
öyle işte.. kredi vırt zırt işleri belgeleri ile uğraştım hep.. telefonlar falan filan.. no sıkıntı tmm tmm
kafa gitti ya la

Merhabaaa, aranıza yeni katıldım

Eline saglik kaptanim@hepfit (56.0/55,9/0.1/-0,18)
@Portakal Sulu Ordek (52.1/52.8/+0,7/+1.34)
@koza99 bildirimde bulunmadı
@matematik61 (58.5/58.3/0.2/-0,34)
@D3S1R3 (53.6/53.4/0,2/-0,37)
@Kajupi (60,7/60,2/0,5/-0.82)
@nehirnil111 (53.5)
@Floweroflife (52.7/52.8/0.1/+0.18)
Yanlış varsa düeltin lütfen.
Takım ortalaması: -0.02
(Ortalamadan emin değilim, nasıl hesaplıyoruz?)
@matematik61

Canım çok sağol kafama yattı şu an tam aradığım sistem buCanım 1 boş 1 dolu bugün yedin diyelim yarın 500 kalori alıyorsun bunu ister güne bol ister tek öğün ye ben 3 4 gibi güzel bir yemek yiyordum yatmadan önce hafif birşeyler yerdim gün biterdi. Birşekilde devam ediyorsun. Ben 2000 kalori diye çok diretmemistim. Düzgün besledim ama arada kaçamak yaptığımda sorun olmadı ne bilim.dondurma pasta cips çikolata herşeyi yedim. Kendini sıkma kısıtlama. Serbest gününde. Ben tüm gün düğün yiyip akşam canımın istediklerini yiyordum. Ve serbest günün sabahı tartil diğer gun tartılma bağırsakların boşalsın. Moralin bozulur.
Bugün canim dondurma mi istedi sabret yarın yiyeceksin derdim yarın olduğunda canim istemez oldu. Eskisi gibi saldırmaz oldum.
Kafana takılan herşeyi sor konuyla ilgili bu dönemi çok iyi geçiş yaptırır ve sağlıklı
Doktora mı gitti miyomlar için ne oldu ? Geçmişi şeetmedim de@Ausencia_ güzel haberlerle gel Ausum. Aklım sende
Ortalık malı mi olduk bizTevooo benimde takimimm yokkk biz ortada mii kaldikkk bacimmmm
Baxen bii canavar cikiyooo içinden çakıl
Menuyude vereyim
9.30
1yumurtali bıber kavurma peynir 1yk tulum peynir zeytin
13.00
1kepce asure tabi kızla beraber yedik yemem bı daha sisirdi
Bu hagta süpet
18.30
1kucuk tabak peynirli salata
Su bol
Spor Leslie 3
@hippotalamus
HaTam kahve içerken okumak

ha kahkaha attım valla kahkaha attım ölejeeemmmm

Bende hamileliğimi sayarsam 45 kilo.. 108i geçmiştim doğuma gittiğimde..40 kilo verdim ... hatta en başından bakarsan 49