O zaman bu şekilde devamKuzum diyet yapmadım adam akıllı yedim, diyete başlarsam veririm hemen
Bekliyorum daktırım@igdedali canim egitindeyim kilom 76.4 aksama doğru gelirim
o zaman paçalı donlarımızı giyelim pullu pullueveeeeeeeetttttttttttttt 2 minnakımız da üniversiteli olacak
burada striptiz partileri yapacağız
@igdedali ve ben twerk yapacağız
bu saat olmuş hala bildirim yapmayan mı var

Du onu halledecez. Sen aşure mi yedin. Gruba girdiğin ilk gün. Komşum iki kase getirmiş. Yanına da 4 dilim sütlü nuriye. Ben şu an kahve içiyorsam o aşurenin taneleriyle boğarım seni
Cnm isminiz altta gözüküyor o yüzden sordum niye yazmıyorsunuz diye@hippotalamus kaptanim en son 15.03 tekrar mesaj yazmışım sonrada girmedim zaten
eneee pro olmaya gerek yok mu görmek içinCnm isminiz altta gözüküyor o yüzden sordum niye yazmıyorsunuz diye
Allah cezalarını vermesin
Ahacik moku u yidiiiimmmm hayvan arkadaş bildiğin fareye benziyor valla
insan resmini basar mı hayvanın.. sanki civciv gibi şirin bi hayvan..Kahvenin de moku çıktı arkadaşAllah cezalarını vermesininsan resmini basar mı hayvanın.. sanki civciv gibi şirin bi hayvan..
Daha 2 gün önce eşimle bu kahvenin muhabbetini yaptık ..
Şöyle ki kahve çekirdeğini kabuğu ile beraber bu hayvanın önüne koyuyorlar.. bu da içlerinden en güzelini seçip yiyo.. sonra karnına fermante oluyor ve sadece çekirdeğini dışkılıyor.. o kahve çekirdeklerini bir güzel temizleyip kahve yapıyorlar..
Hayatta içmem ama tadı güzel miydi özge??
Durumu anlattım ben sabah tartılamadım zaten şaibeli olmaması için izahını yaptım daha dikkatli olurum@hububatkraliçesi 100 kilo olsan bile o başka bi tartı ... şaibeli durum
Dün tartıldı isen evde onu alalım ya da bu akşamı
Bir daha da lütfen sabah tartıl
Kıymalı yumurta mı yapıcan??o da olur istersen domates biber doğra kıymaya o da olır..Yok yok yemicem tabiki içinden ayırdım yumurta kirayim diye bide yoğurt yerim olar mi
Valla güzeldi hipom çok lezzetli kimseye vermiyorum sen düşün Bi patrona dedim ki yalakalık olsun diye size veriyorum kahveden karşılığında sağlam zam istedim yuh dediAllah cezalarını vermesininsan resmini basar mı hayvanın.. sanki civciv gibi şirin bi hayvan..
Daha 2 gün önce eşimle bu kahvenin muhabbetini yaptık ..
Şöyle ki kahve çekirdeğini kabuğu ile beraber bu hayvanın önüne koyuyorlar.. bu da içlerinden en güzelini seçip yiyo.. sonra karnına fermante oluyor ve sadece çekirdeğini dışkılıyor.. o kahve çekirdeklerini bir güzel temizleyip kahve yapıyorlar..
Hayatta içmem ama tadı güzel miydi özge??

boş mesajla bişeyler anlatmaya çalışan sen
Daha içicen miValla güzeldi hipom çok lezzetli kimseye vermiyorum sen düşün Bi patrona dedim ki yalakalık olsun diye size veriyorum kahveden karşılığında sağlam zam istedim yuh dedi
Boş mesaj ne kuzu anlamadımboş mesajla bişeyler anlatmaya çalışan sen
anlamayan ben...
Evet canım , gebelikte çıktı .
Ve kanamam hep var doğumdan beri
Bu pzt nirvana yaptı ve musluktan boşalırcasına.
Evet ameliyat diyor canım.
Bugün akşam bi randevum daha var , narkozsuz bi yöntem varmış ... bakalım .
Melike bu kadar küçükken ameliyat zor.
Ama bu denli kanama ile hayata devam etmemde zor .
PekiMaalesef olmaz
Veeee gelelim kiloma
Öncelikle şöyle söylim kalkar kalkmaz olan bir bildirim ve wc yok maalesef dün nr yaptıysam gelmedi 1 saat wc oturdum yok.. ofiste geliyor burda da yapamıyorum tuvalet orta bir alanda olmuyor.. Neyse sadete geliyorum
Geçen cuma 81.6
Pazartesi 81.1
Ve bu sabah 78.5
Dün sabah 78.4 geldim ama dediğim etkenler sanırım 1 günü farkettirmeden geçirdi..
Yüzde %3.80
Bence çok iyi 7 ler geldi çok şükür ama haftaya bu performansı beklemeyeceğim bu 8 lerin son kilolarını zor verdim ama kolay gitmedi bence..
@hippotalamus kaptanım
@Ausencia_ kraliçem
Yandan kaptanlarım @Elalis @eflalim @MaliPina @Tevolly
Canim gönlümün kaptanı @Miu
Ve mortilerim @pempikzx @Zumrud_u anKa
Eklemedigim varsa affola..
Günaydın hayırlı sabahlar![]()
Hemeeennn kilomu bildireyim
Geçen cuma:66.3
Bugün: 65.3
Fark -1 kg
Yüzde:1.50
@igdedali yedimmmmm seniiiiiii
@hippotalamus
@Miu evet evet miuuuuuuu iğde yedim gördünmuuuuuuuu
@Ausencia_
@Portakal Sulu Ordek
Günaydınbogazim fena
Kilo bildiresim yok, wc de yok, bekledigimi goremedimsanırım regl etkisi de var

Kızlar bisiklette benim dizlerim neden ağrıyor ayy resmen çürüğe çıkmışın
Geçen hafta: 66.6
Bugün: 65.7
Fark:- 900
%1.35
@Ausencia
@hippotalamus
@MaliPina
Çekilin kendimi tebrik edicem
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 62.5
Bu hafta : 61.5
Fark -1
Yüzde : 1.6
@Ausencia_ @MaliPina @Miu
Öğlene kadar duramadım ilaç içmem lazım. Listeden çıkıyorum hanımlar m

CİLVELİ KAHVELER
Hippotalamus(69.3/68.8/0.5/%0.72)
Gülbe seker(106.9/106.8/0.1/%0.09)
Miu(56.6/55.8/0.8/%1.41)
furkanlipek45(66.3/65.3/1/%1.51)
neslelf165( 81.6/78.5/3.1/%3.80)
pempikzx (73.3/73.1/0.2/%0.27)
Takım yüzdesi: %1.300
@Ausencia_ @MaliPina @Elalis
Ne guzel yuzdeler bunlar. Masallah. Herkesi tebrik ederim, azminiz daim olsunJETGİLLER
Zumrud_u anKa ( 77.4/76.9/-0.5/%0.65)
Saydin78 (62.9/62/-0.9/%1.43)
Elalis(66.6/65.9/-900/%1.35)
Leylmira(80.2/78.3/-1.9/%2.37)
Whiteblack(54.9/54.3/-0.6/%1.10)
Hepsini toplayıp 5 e bölüyorum dimi kaptanlarım?
%1.38
@Ausencia
@MaliPina
@hippotalamus
Düzenleme yaptım. Zümrüt 0.65, lelymira 2.37 olarak düzeltildi. Takım yüzdesi 1.37 den 1.38 olarak değiştirildi.

Netim gitmiş aklımca boş mesaj gönderdin diye laf sokacaktım elimde patladıBoş mesaj ne kuzu anlamadım
Netim gitmiş aklımca boş mesaj gönderdin diye laf sokacaktım elimde patladı