Kimkiacaba
Daimi Üye
Cumalar hic gecmiyo ogleden sonra da 4 ders var cocuklar pert.yeni ogretmenler odasinda da telefon cekmiyo sinir oluyorum yaaa hattimi degiscem artik
Pazartesi kilondan sonrasını anlamadımKuzu cuma 101,4
Pazartesi 103,1
Demem o ki şimdi 100 kilo olabilir miyim 3 kg 2 günde alıp ondan yazmadım emin olamadım diye
Akşam kuzu şimdi işteyim çıkışta yaptırıcamKız testi ne zaman yaptircan?
maliiiiiiiiiiiiiiiÖnce bi ortama alış, istersen birer drink alalım daha kolay olur

Kızz el kadar bebeye drink mirinkÖnce bi ortama alış, istersen birer drink alalım daha kolay olur
Kızz ne hemen pekii diyonpekiiiiiii
drinkine ilaç atarlar annem 
Adapazarı çık aradanmaliiiiiiiiiiiiiiiküçük o daha minnak
hoş bulduk öğretmeniiimm@cileklidonut hosgeldin minnakkk ben de 30 kilo verdim burdan kopmazsan oooo 15 20 kilo da neymis diceksin

Şimdi kuzucum ben burda kantarda tartıldım şimdi 100 diyor ya!Pazartesi kilondan sonrasını anlamadım
Vay vay ey koca aus sende mi bunlara benzedin
Şu mesaj lara yazacak çok şey var
Ama burası çok seviyeli bir yer o yüzden yazmıyorum
Azıp kapatıyorum
ben de kovayım aus
82 li aralık sonu 83 lü diyelim
@Miu beybiii ben onu çarşamba yedim yahuuu bir gün öncenin menüsüydü ooo
@MaliPina 77.7 kaptanım
@Ausencia_ kırılmıyor abla yaaa bir de canımı sıktılar acil toparlanma duasııı
Yüzdemizi sormaya korkuyorum, geçmişteyim. Pek de umudum yok bizim listeden.
@Ausencia_ ben çıktım ama gruplar yeniden inşa edilmeli diye düşünüyorum
Sabah niye tartılmadın ki??Şimdi kuzucum ben burda kantarda tartıldım şimdi 100 diyor ya!
Cumadan pazartesiye 1,7 kg aldım ben biliyorsun. Demem o ki şimdi pazartesinden beri bu kadar kilo vermiş olabilmem imkansız acaba kantar mı bozuk diyorum sizi yanıltmak istemediğim için
Canımı cismimi yüreemi erittin özge, kız söyle kilonu artıkkocam bile nikah masasında evet derken bu kadar zorlanmadıydı
anne çileğe söylerim kiiiiii atamaslarrrrKızz ne hemen pekii diyondrinkine ilaç atarlar annem

Canımı cismimi yüreemi erittin özge, kız söyle kilonu artıkkocam bile nikah masasında evet derken bu kadar zorlanmadıydı

ay kahkaha attım mali ya yavrum 100 kabul mü onu mu alayım ne Dion Koza da minnak ama onda bu kadar tepki göstertmediniz neden acebaKızz el kadar bebeye drink mirinkanası babası bize emanet etti onu
bebeğim maliden gelen hiçbir drinki içme,ilaç atıyo içine
Kız niye kabul etmiyimay kahkaha attım mali ya yavrum 100 kabul mü onu mu alayım ne Dion