tamamKarışma kaptanın işine
tamamKarışma kaptanın işine
Hoşgeldin @cileklidonut ama iştah açıyorsunİnşallaaah
Canım boynum tutuldu aynen dün. Zaten griptim üstüne o fena oldumAsm yapıyor kuzum ama ben kas tutulması yaşıyorsun anladım. Benim dediğim ilaç kas gevşetici
Hoşgeldin @cileklidonut ama iştah açıyorsun

Tutulmaya birebirCanım boynum tutuldu aynen dün. Zaten griptim üstüne o fena oldum
Tamam canım bir dahakine aklımda olsun böyle yapayım. Burda ilk iğneyi hastanede yaptırıyorlar da ondan sordumTutulmaya birebir
Muscoril kas gevşetici ilaç (aile hekimi yazıyor, hemşiresi vuruyor)
Bi de dışardan kas gevşetici krem sürüyorum ben, o tutulma acısı mahvediyor insani
Kuzu bişeyler yiyip içiyon o kilo gerçek kilon değil biliyon de miKantarda gittim 100 dedi bana @MaliPina hassas kantar bozulmuş akşam yine tartılayım 100 kg çuval attık 100 tartı ama bilmiyorum
Bilmiom ki kuzu, benim aile hekimi reçete ederse hemşiresi vuruyor. Ben çok iğne vurdurdum öyle, sen bi sor hemşireneTamam canım bir dahakine aklımda olsun böyle yapayım. Burda ilk iğneyi hastanede yaptırıyorlar da ondan sordum
insan bi etiket yapar şimdi gördüm dahamalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
malişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zayıf ince hatunum malimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni gerçekten pek özledim, çok özledim, en büyük özledim, seni özledim.
Tamam canım benim sağol aklımda artık gerek olursa giderimBilmiom ki kuzu, benim aile hekimi reçete ederse hemşiresi vuruyor. Ben çok iğne vurdurdum öyle, sen bi sor hemşirene
Önce bi ortama alış, istersen birer drink alalım daha kolay olurBu arada ben hangi takımdayım?
pekiiiiiiiÖnce bi ortama alış, istersen birer drink alalım daha kolay olur
Kuzu cuma 101,4Kuzu bişeyler yiyip içiyon o kilo gerçek kilon değil biliyon de mi
Bi sen kaldın bildirmeyen
Yazarken geçen haftaki kilonu da yaz kuzu. Pc yok elimin altında geçen haftaki kilolar kaçtı bilmiyorum
Kız testi ne zaman yaptircan?Kuzu cuma 101,4
Pazartesi 103,1
Demem o ki şimdi 100 kilo olabilir miyim 3 kg 2 günde alıp ondan yazmadım emin olamadım diye