Sende regl olacaksıngördüm 0.72
Yoksa menapoza mı girdin ... öyleyse bilemem
Sende regl olacaksıngördüm 0.72
Ayy inşallah oluuurrÇeviribilim
Merhaba hoş geldin, nickin iştah açıcı
Ben sizin imtihanınızım... İradeniz ne kadar güçlü görün diye tamamenAynen dimi acil değiştirmek gerek zaten iştah kapanmiyor
İnşallaaahAyy inşallah oluuurr

Spor yap pempikUyy kızlar aşure yaptım çok severim lakin küçücük bı kase yedim 1kepce olur sisirdi hemencik normalde önceden aşure yer başka bişey yemezdim yemem artık tobe
Yedim vallailla yicen o aşureyi
aa niye öyle oldu canım ben önce kaç kase yerdim yaaBenim 3 kase aşure yedim diye hastanelik oldum geçen sene.. serumlar ilaçlar. .
Temiz beslenmeye alışınca vücut cıs kabul etmiyo..
ayyy espiri yaptı dağılınSende regl olacaksın
Yoksa menapoza mı girdin ... öyleyse bilemem
Rabbim mufavvak eylesin imtihanimizdaBen sizin imtihanınızım... İradeniz ne kadar güçlü görün diye tamamen
yapacam yapacam sabah Leslie yaptım zatı yemeği koyup ip atlayacamSpor yap pempik
Asm yapıyor kuzum ama ben kas tutulması yaşıyorsun anladım. Benim dediğim ilaç kas gevşeticiİğne zor kuzum hastanede yapılması lazım dimi asm yapmaz?
İşte bende hep yerdim.. ona güvendim.. önce bi gün hafif ağrı oldu.. sonra bi ağrı saplandı.. bağırmaya başladım yaa.. eşimi aradım koş ben ölüyorum diye.. çocuklaru bırakıp hastaneye gittik.. ayy çok kötüydü ..Yedim vallatobee yemem artık
aa niye öyle oldu canım ben önce kaç kase yerdim yaa
EvettMiu sana özelden mi veriyor
Abooo rabbim göstermesin tekrarını bende yemiyecem artık aşırıya kaçmama gerek yokİşte bende hep yerdim.. ona güvendim.. önce bi gün hafif ağrı oldu.. sonra bi ağrı saplandı.. bağırmaya başladım yaa.. eşimi aradım koş ben ölüyorum diye.. çocuklaru bırakıp hastaneye gittik.. ayy çok kötüydü ..
Sizin takımı diskalifiye ettircek bi sebep bulmaya geçmişe gidiyorumtaç töreninde çağırın bizi liffen takımcak
Korkudan bu sene aşure yapmıyorum düşün...Abooo rabbim göstermesin tekrarını bende yemiyecem artık aşırıya kaçmama gerek yok
Karışma kaptanın işineürkütme ceylanı
boşuna arama canım tartı kalibrasyonları sağlamSizin takımı diskalifiye ettircek bi sebep bulmaya geçmişe gidiyorum