öğleyin 1kepce yedim onuda kizla beraber önceki gibi yiyecem sandım ama yok yiyemedim tm akşama salata yoğurt yerim kaptanimAşure yedin ve hala yemek yemeyi mi düşünüyorsun sen
Akşama sadece yoğurt yiceksin pempiş
yaa en sevdiğim şarkılarYaa ben dün izledim valla etkisinde kaldım.. açtım dizideki şarkıları dinledim..
Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım .. unutma beni unatama beni...
ama özeti öyle bi uzun tutuyolar ki,tam başladı derken reklam girdi ben de yattım.güzel miydi Aynen cnm.. önce düşündüm küçük bir kaçamak ne yesem acaba diye.. sonra hafta sonu kaçamakları bütün haftamı mahvediyor.. hedefe kalmış 3 kilo.. dişimi sıkmalıyım..bu hafta sonu asla karbon yok morti.hep pislik temizlemekle geçiyo haftamız
yüzdene bakmadım,yendim mi seniAynen cnm.. önce düşündüm küçük bir kaçamak ne yesem acaba diye.. sonra hafta sonu kaçamakları bütün haftamı mahvediyor.. hedefe kalmış 3 kilo.. dişimi sıkmalıyım..
Bu arada 1-1 olduk
evet yaaabu hafta sonu asla karbon yok morti.hep pislik temizlemekle geçiyo haftamız
Merhaba hoş geldin, nickin iştah açıcıMerhabaaa, aranıza yeni katıldım
bu hafta kendim için yemiycem.bakalım ne farkedecekevet yaaa
Valla çok güzeldi... bir de türkü varki diziye tam uyuyo...yaa en sevdiğim şarkılarama özeti öyle bi uzun tutuyolar ki,tam başladı derken reklam girdi ben de yattım.güzel miydi
Aynen dimi acil değiştirmek gerek zaten iştah kapanmiyorMerhaba hoş geldin, nickin iştah açıcı
Bende yemeyecem bugünkü aşure hariç ve spora odaklanacambu hafta kendim için yemiycem.bakalım ne farkedecek
Aynen dimi acil değiştirmek gerek zaten iştah kapanmiyor
ÇeviribilimHayırlısı olsun kuzummm inşallah bu sene gönlüne gore olur hangi bölüm dusunuyosnn

illa yicen o aşureyiBende yemeyecem bugünkü aşure hariç ve spora odaklanacam
Çeviribilim
Benim 3 kase aşure yedim diye hastanelik oldum geçen sene.. serumlar ilaçlar. .öğleyin 1kepce yedim onuda kizla beraber önceki gibi yiyecem sandım ama yok yiyemedim tm akşama salata yoğurt yerim kaptanim
Miu sana özelden mi veriyorBana özelden verdi o... karışmayın @Miu ma