yok ki
yok ki
Sanırım iyi yemek yapmandaki sır bufırında yahni yaptım,yaparken de parmağımı doğradım misss
Benim dünden kabağım var.. zaten reglden dolayı şişmeye yer arıyorum ekstra dikkat etmeliyim.. ev halkına patates yemeği yapıcam..Parmaklarına sağlık diyecemde zaten parmağın gitmis
Bende kocise nohut yapacamda kendimde salata yoğurt ile gecistirsemmiki zaten aşure sisirdiBenim dünden kabağım var.. zaten reglden dolayı şişmeye yer arıyorum ekstra dikkat etmeliyim.. ev halkına patates yemeği yapıcam..
Kim iyi yemek yapıyorSanırım iyi yemek yapmandaki sır bu
Aşure yedin ve hala yemek yemeyi mi düşünüyorsun senBende kocise nohut yapacamda kendimde salata yoğurt ile gecistirsemmiki zaten aşure sisirdi

Sanırım iyi yemek yapmandaki sır bu
kanımla canımla sevgimi kattığım doğrudur Ayy çok merak ettim ben hiç görmedim deKim iyi yemek yapıyor@Elalis mi
O kare tabakları ve şatafatlı sunumu ile yutturuyor hep bize kötü yemeklerini
Kim iyi yemek yapıyor@Elalis mi
az kaldı balım yine kapışacağızKim iyi yemek yapıyor@Elalis mi
bi ara atarım sana özelden çileğimAyy çok merak ettim ben hiç görmedim de

porti sen gördün bebeğim yemeklerimi hipo mu ben mi

bu hafta sonu asla karbon yok morti.hep pislik temizlemekle geçiyo haftamızBenim dünden kabağım var.. zaten reglden dolayı şişmeye yer arıyorum ekstra dikkat etmeliyim.. ev halkına patates yemeği yapıcam..
7 ler kakabence de 7 ler kaka
6 lar candır

Tamam canım sağol aldım, yanında birde dolorex içsem çok mu olur baş ağrım için@eflalim dikloron olur
Yaa ben dün izledim valla etkisinde kaldım.. açtım dizideki şarkıları dinledim..sonuçlar gelince dürtün, çukurovayı izleyeyim
Hayırlısı olsun kuzummm inşallah bu sene gönlüne gore olur hangi bölüm dusunuyosnnMalesef, tercih yapmadım. Bu sene tekrar deneyeceğim...
İğne zor kuzum hastanede yapılması lazım dimi asm yapmaz?Muscoril hatta iğnesini yaptırırsan süper. Aşkım o benim