ohoooooo miu uyan kovanı al da balığa gidelim
geçtik bebeğim

ohoooooo miu uyan kovanı al da balığa gidelim

Abdo mineraltadını çıkar kuzucum
bas proteini
şişir abdominalleri
Zıplarım bengene zıplıyo bu
ürkütme ceylanı

Kuzu akşam Tartılsam olur mu dedim olur dedin ben mi yanlış anladım@hububatkraliçesi @Mimu88 bildirimlerinizi bekliyorum geçen haftaki ve bu haftaki kiloları yazar mısınız
allah kalbimeveeeeeeeetttttttttttttt 2 minnakımız da üniversiteli olacak
burada striptiz partileri yapacağız
@igdedali ve ben twerk yapacağız
Bebeğim hepimiz kestik.. sen neden yapamayasın ki ??üni başladığına 53 kilo incecik s beden giymek istemez misinHamur işini ve abur cuburu bi kesebilsem ah....

Toplu cevap)
Miu sar beni şefkatinle ....
Melek olursun yineeeee.....
Nes sen kaçlı idinnnnnnn..
O bence dün akşam tartıldım olur mu anlamıştıKuzu akşam Tartılsam olur mu dedim olur dedin ben mi yanlış anladım
evde kahvaltı ederek işe başla ki okuldaki poçalara iç geçirme.aslında harçlık da alma yanına ki abur cubur alamayasınHamur işini ve abur cuburu bi kesebilsem ah....
Ne güzel olur tombiş yanaklarım gitsin allahım ilk önce aminBebeğim hepimiz kestik.. sen neden yapamayasın ki ??üni başladığına 53 kilo incecik s beden giymek istemez misinbunu düşün.. üni ilk başlayacağın günü düşün
Hee pardon ben dün akşamki tartıyı vercen anladımKuzu akşam Tartılsam olur mu dedim olur dedin ben mi yanlış anladım
Mantıklıevde kahvaltı ederek işe başla ki okuldaki poçalara iç geçirme.aslında harçlık da alma yanına ki abur cubur alamayasın
Ama ben sana layık değilim floÖrdik haftaya cezalısın..
Hafta sonu da çok mahvolmuşlar yapma e mi,.. amma hafta içi 3 gün sıkı diyet yap..
Gramı dramına Aynı kilodayız haftaya ikimiz de accık vermeye çalışalım mı? Bakalım kim daha çok verecek
fırında yahni yaptım,yaparken de parmağımı doğradım misssKızlar akşama ne yiyeceksiniz fikir verin hadi
ben de öyle anladımO bence dün akşam tartıldım olur mu anlamıştı
Parmaklarına sağlık diyecemde zaten parmağın gitmisfırında yahni yaptım,yaparken de parmağımı doğradım misss