igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Cınım etin yağsızını tercih ediyorum almiyimYa beniiiiii
Cınım etin yağsızını tercih ediyorum almiyimYa beniiiiii
Neden iğdecik sen fakır misin kendine geeeellll urfalisin seeeeennnn gel birlikte aldıralım yağlarıUtanmadan benle de yarışırsın de mi
Diren Banu diren gelecek önce 6 Lar sonra 5 lerGeçen hafta 72.4
Bu hafta 71.5
Daha da inmedi lazım di
Ptesi 71.8 di yahu
Neyse 6 lara az kaldı
Evet sakiniz de dolardan dolayı bitmedi bu hafta yaBitmeyen hafta yapmışlar Berna ya
Ne uzun oldu bu hafta
Seni vuracağım için aşırı sevinçliyim benden zayıf olman daha da sinir etti beniBen de şeedeyim
Geçen cuma 52.1
Bu cuma 52.8
Fark +700
Dikkat etmediğim haftalardan biriydi
Çok fazla mahvoluşlar oldu
2. Geleneksel perşembeleri döner yeme etkinliğine katılım yaptım yine
Başkaaaaaaaa
Bide poğaça, bi de bir takım kare kesim şerbetli tatlı filan
@Floweroflife
Ben en arka sırada oturayım örtmenim.

Ooo bende o zaman sabah kalkar kalkmaz tartılmayayım işe gelsem de tartımı yanımda getireyim yürüyeyim hareket edeyim böylelikle 1 kg daha atarımöperim.
Ben gece 54.1 dim. Gece bir gibi. Sabah 7 de kahvaltı hazırlamadan önce 53.3 çıktım. Kahvaltı hazırladım biraz hareket etmiş oldum 53.0 çıktım. Soyundum tartıldım 52.8 çıktım
Kısacası çoooook farkeder senin sabahki tartın. Hiç moralini bozma
Ben bilirimbenim adım
Odana kamera yerleştirdim
Ses de kaydediyor

Adet olamadım 10 gündür kuzum ondan rahatsız ediyor beni belim kasıklarım mafetti 10 gündür
Kız deli misinnnnn - 900 harika
Şahane eksi sahaneGeçen haftayı Cuma Tartısına göre değilmi ?
Geçen hafta 80.2
Bugün
Ekli dosyayı görüntüle 23889
@Elalis @Ausencia_ @Portakal Sulu Ordek
Bilmiyorum ki kuzu belki kilodan da olabilir diyorum kendi kendime o da etken çünkü hormonları bozuyorEvet sakiniz de dolardan dolayı bitmedi bu hafta ya
Seni vuracağım için aşırı sevinçliyim benden zayıf olman daha da sinir etti beni
Ekli dosyayı görüntüle 23896
Ooo bende o zaman sabah kalkar kalkmaz tartılmayayım işe gelsem de tartımı yanımda getireyim yürüyeyim hareket edeyim böylelikle 1 kg daha atarım
Oyy çok ağrı yapar canım rahatsız etmez mi neden olamıyorsun acaba ya benimde hep gecikir ama hastalığımdan biliyorum mesela
Hormonları etkiliyor aynen kuzum inşallah çok sarsmamıştırBilmiyorum ki kuzu belki kilodan da olabilir diyorum kendi kendime o da etken çünkü hormonları bozuyor
Hiç kimsecikler yokken 42 bedene girdigim için sevineyim biraz da dans edeyim
Sonra da temizlik emojiiii yokkk
Faturaların üstüne mi işiyorsunuz
Slm kızlar morel bozukluğuyla bende bildireyim tabi artı temizledik dikkat ettiğim halde boyleyse uff spora asilmam şart oldu
Geçen hafta 73.3
Pazartesi 74.5
Güncel 73.1
Fark 200
@hippotalamus @Zumrud_u anKa @neslelf165
Yani ZENGİN olduğunu vurguluyor diyorsun
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım ve kocaman öpüyorum...
Iyiki varsınız herşey sizlerin desteğiyle
Bu hafta az çok me yaptığımı da yazayim ama şu var ki bunu her zaman yapmam sanırım bir hirs geldi vakitsizlik derken böyle birşey yaptım..
Fix şöyle yedim pazartesi dahil dün aksama kadar
Sabah ları 3 hurma ve sütlü nescafe içtim
Öğlen yapmadım arada kahve bitki çayı şekersiz içtim
Akşam öğleni 16.00 gibi karbonsuz köfte salata- sebze meyve yoğurt gibi şeyler ile kendim e menü yaptım
Erken kapatmak bana yaradi açıkçası canlar
Ve tabii ki sizin destekleriniz ile
burayı okuycam diye işimi yaamıyorum az kapatayım gelirim yine
2 sayfa işenecek fatura var
Faturaların üstüne mi işiyorsunuz
@masumm ulan dün akşam uyumuşum aramışsın beybitom. kusura bakma. Bu akşam konuşalım. Arayacam seni