Kimkiacaba
Daimi Üye
Ya tatlı isteginden öleceğim markete ekmek almaya gitmistim butun abur cuburlarda gözüm kaldi resmen
Aynı canım yarın fizik tedavim var son seans bakalım inşallah düzelirAyağın nasıl canımcım? @leylmira
Başının sıkıştığı her türlü ihtiyaç
Meselaaa , auuusyardımm et
mali bana musallat oldu
Hay ağzın bal yesin
Telde 30 dk en az sakince 200 gram verecek diye konuştuk daha bugün
Bi de şimdi yazmış şoklayacağım diye
Vurucam onu

Bir kaç hurma daha ye o zaman, keser tatlı isteğini..Ya tatlı isteginden öleceğim markete ekmek almaya gitmistim butun abur cuburlarda gözüm kaldi resmen
Aynen konuştuğumuz gibi yapacağım kuzum 200 Gr olsun benim olsun ama detoks diye vücudu soklamak için istiyorum kilo vermek için değil arınma gibiHay ağzın bal yesin
Telde 30 dk en az sakince 200 gram verecek diye konuştuk daha bugün
Bi de şimdi yazmış şoklayacağım diye
Vurucam onu
Dün eşim randevu almak istedi Ekim ayından itibaren randevu veriyor 10-15 gün sonraya öyle Dr lar burda da iyi canım ama İnsan çok burda ya yetmiyorDevlette niye sıra gelmesin kuzum, orda nasıl bilmiyorum ama burda devlet hastanesi özele on basar gayet iyi ilgili doktorlar. Netten randevu al git
Bernacım eksi düzenine dönüyorsun yavaştan, sabah ve öğlen için birşey diyemeyeceğim okulda yiyorsun ama yarın akşam için sıcak yemek yemeye çalış.Kaptanim flom menumu yazayim
Saat 08.00
Sut
yulaf
5 minik hurma
Arada leblebi yedim bi acuc kadar ama saat hatirlamiyorum
Saat 13.00
1 elma bi yarim saat sonra fln 1 kutu süt
Saat 15.00
Ton balikli salata
Saat 17.30
3 4 parca kavun
Arada sade nescafe icmistim
Cok acikirsam yine icerim az sutlu
Su 2yi gecti
Spor henuz yok inşallah yapabilirim
@Floweroflife
Bir Ankaralı olarak dilim dışarda şu aneflal sen ankara simiti yedin mi bacım çok güzeldir
Geçmiş olsun, ne zaman oldu Peki? Sana tavsiyem spor yaptığım günlerde protein almayı ihmal etme. Menünde protein eksikti bence.spordan hemen sonra az da olsa protein al..Ya ben bugün çok kotu oldum kızlar diyete başlayalı ilk kez böyle kotu oldum. Gözüm karardı elim ayağım titredi neden ko acaba kendimi acta hissetmemistim ama açlıktan mi tansiyon felan mi düştü ki @hepfit im bilirsin sen kan sekriyle ilgili mi ki
Ördik yapmaz öyle şeyler dimi ördik??@Portakal Sulu Ordek mortim nerdesin ya
Poğaçaları yuvarladınmı iyi gitmiştir ha yanınada kısır pattis salatası ohh çayla mitişşşş
Bilmiyorum eksi gitti diye gomuyormu dersin@Elalis nerde isyandaydı eksi gitti diye
Tesekkurl3r kuzum evet regl yakin olabil r tam saat artik 17 felan di eve geldik gözüm dönmüş gibi yemek yedim . Simdi spor olsun diye heryere yürüyerek gidiyorum çocukla acligimi hissetmedim bi anda bastı herhalde . Eve bu Ara sebzeye yüklendimGeçmiş olsun, ne zaman oldu Peki? Sana tavsiyem spor yaptığım günlerde protein almayı ihmal etme. Menünde protein eksikti bence.spordan hemen sonra az da olsa protein al..
Bir de yürüyüş yapmışsın ama suyun az bence. Susuz kalmış olabilirsin..
Bir de regl dönemi yakınsa bazen baş dönmesi yapabiliyor..
Ama o poğaçada yenmezmi yaÖrdik yapmaz öyle şeyler dimi ördik??