Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Flo hakket sen yavaş verdin ama almadın helal olsun.. bende 69a kadar yavaş verdim.. şöle ilk 20 kilo hızlı gitti.. 12 kilo 6 ayda gitti.. çok sıkmadan verdim onu.. son 6 kilo listede hızlı gitti.. şimdi debelleşiyorum almayim diye..
Aynen hippo Benim de ilk 3 kilo ( sizinle tanışmadan önce) hızlı gitti, sonra yavaş yavaş verdim, aç kalıp kalorisi az bir diyet yapmak istemedim çünkü kendimi biliyorum az yiyebilen bir insan değilim. Gece yemesini bırakıp, karbonhidratı kesip spor yapınca gitti kilolar, e korumaya geçince de karbonhidrat ekledim arada, hala hareket ediyorum o yüzden gelmedi geri.. bence diyete başlarken en önemli şey kilo alma sebebini bulmak ve onu değiştirmek. Bir de metabolizma hızını arttırmak ve seni sıkmayan bir düzen oturtmak.. ben 13 kiloyu 6 ayda vemişim, ayda ortalama 2 kilo yapıyor bu ki gayet normal..
Spor çok önemli gerçekten de..
Bize kilo aldıran şeyleri bulup ona odaklanmak lazım.
Mesela ben akşam yemeğini hep dolu dolu yedim, akşamı hafif yapınca haftada 1 kilo çok rahat gidiyordu ama sürdürebilir değil,çünkü gece yeme problemi olan biriyim ben. E akşamı hafif geçirince gece canavar oluyorum.. bu benim düzenim , ama bazısı da akşam hafif yer çünkü sabah ve öğlen dolu dolu yer.. işte herkesin kendini tanıyıp düzen oluşturması önemli..
Mesela senin de demek ki o son 6 kilo zor kilolarındı, onları da yavaş yavaş gönderirsen , vücut sindire sindire alışa alışa verirse geri almazsın..
Ben sürekli detoksa karşıyım ama arada detoks yapılır hatta önerilen birşey çünkü vücut temizlenip arınıyor , mola veriyor, bağırsakları temizleyip mideyi dinlendirmek ve metabolizmayı şaşırtmak için gayet faydalı.. ama hep kuş kadar yiyip arada detoks yapmak bence doğru değil..işte öööyle

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Hahahhha öğrenmiş bulunmaktayım artık :haha:

Ağlayalım flom valla da sen nie açsın kızz çıtır çerezim
Benimki açlık değil, mercimek köftesi istiyor canım ama kırmızı mercimek yok, bulgur yok burda
:aglak::aglak:
Taaaaaaaa şehrin diğer ucunda organik ürün satan bir markette var, ona da gitmeye üşendim
Rahat 5 senesi var mercimek köftesi yemeyeli anlıyor musun özge
:aglama::aglama:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Benimki açlık değil, mercimek köftesi istiyor canım ama kırmızı mercimek yok, bulgur yok burda
:aglak::aglak:
Taaaaaaaa şehrin diğer ucunda organik ürün satan bir markette var, ona da gitmeye üşendim
Rahat 5 senesi var mercimek köftesi yemeyeli anlıyor musun özge
:aglama::aglama:
Aaayyyyyy benim en sevdiğim yemek biliyor musun kalır ertesi gün sabah çayla bile yerim ay ölejeeeemmm:aglak:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Flo hakket sen yavaş verdin ama almadın helal olsun.. bende 69a kadar yavaş verdim.. şöle ilk 20 kilo hızlı gitti.. 12 kilo 6 ayda gitti.. çok sıkmadan verdim onu.. son 6 kilo listede hızlı gitti.. şimdi debelleşiyorum almayim diye..
Bende yavaş verdim geçen yıl nisan da başladım diyete

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Menü bildirimim

Sabah
20180920_090425.jpg

Öğle
3 dilim elma
Yarım ceviz
3 gün kurusu kayısı

Akşam
7 8 kaşık taze fasulye
Yoğurt

Spor
45 dk yürüyüş yokuşlu
Su şuan 1.5 lt devam ediyorum :)

@Elalis

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Aynen hippo Benim de ilk 3 kilo ( sizinle tanışmadan önce) hızlı gitti, sonra yavaş yavaş verdim, aç kalıp kalorisi az bir diyet yapmak istemedim çünkü kendimi biliyorum az yiyebilen bir insan değilim. Gece yemesini bırakıp, karbonhidratı kesip spor yapınca gitti kilolar, e korumaya geçince de karbonhidrat ekledim arada, hala hareket ediyorum o yüzden gelmedi geri.. bence diyete başlarken en önemli şey kilo alma sebebini bulmak ve onu değiştirmek. Bir de metabolizma hızını arttırmak ve seni sıkmayan bir düzen oturtmak.. ben 13 kiloyu 6 ayda vemişim, ayda ortalama 2 kilo yapıyor bu ki gayet normal..
Spor çok önemli gerçekten de..
Bize kilo aldıran şeyleri bulup ona odaklanmak lazım.
Mesela ben akşam yemeğini hep dolu dolu yedim, akşamı hafif yapınca haftada 1 kilo çok rahat gidiyordu ama sürdürebilir değil,çünkü gece yeme problemi olan biriyim ben. E akşamı hafif geçirince gece canavar oluyorum.. bu benim düzenim , ama bazısı da akşam hafif yer çünkü sabah ve öğlen dolu dolu yer.. işte herkesin kendini tanıyıp düzen oluşturması önemli..
Mesela senin de demek ki o son 6 kilo zor kilolarındı, onları da yavaş yavaş gönderirsen , vücut sindire sindire alışa alışa verirse geri almazsın..
Ben sürekli detoksa karşıyım ama arada detoks yapılır hatta önerilen birşey çünkü vücut temizlenip arınıyor , mola veriyor, bağırsakları temizleyip mideyi dinlendirmek ve metabolizmayı şaşırtmak için gayet faydalı.. ama hep kuş kadar yiyip arada detoks yapmak bence doğru değil..işte öööyle
Ne güzel yazmışsın kuzum

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Okul dönemini de çoktan geçtik :sopa:

Kız kardeşimin eşinin canım bugün hatta eltimin de var ama biz gidemeyiz oraya da diye salı gününe ertelediler kaynımında pazartesiydi çünkü düşün yoğunluğumu :krizz:

Sensin o güzellik :tatlim:

Yemem salıda başka pasta var :cilgin:
haha ben okulda canim istemediği için çok devamsızlık yapardım hatta bir dersten kalmıştım devamsızlıktan

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Kaptanim flom menumu yazayim

Saat 08.00

Sut
yulaf
5 minik hurma

Arada leblebi yedim bi acuc kadar ama saat hatirlamiyorum

Saat 13.00
1 elma bi yarim saat sonra fln 1 kutu süt

Saat 15.00
Ton balikli salata

Saat 17.30
3 4 parca kavun

Arada sade nescafe icmistim
Cok acikirsam yine icerim az sutlu

Su 2yi gecti
Spor henuz yok inşallah yapabilirim

@Floweroflife

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar