allah razı olsun çok sağolHeee budur

allah razı olsun çok sağolHeee budur

sen dedin ya len bu hafta girmicem listeye diye
Ha ha hadinazor yemedim heralde.
Paketli bisküvi falan yedim patates falan.
Kilo bildircekmiyim diye düşünüyodum aus değiştirdi fikrimi
Çok geç olmadan döneyim bu durumdan inş her gün tartıya çıkan ben en son cuma kilomu bile hatırlamıyorum.
Almıyosanda alma listeyeben başımın çaresine bakarım

ama kendi dedi alma beni bu hafta diye
Benim bu isimler aklımda ...
Listelere aldım ama listeye alındığından dahi habersizisimleri bu haftalık çıkaracağım tüm takımlardan .
sen dedin ya len bu hafta girmicem listeye diye
Sağolun kızlarrrr
Eşimle konşmştm soora kocaeliyi yazcm diye anlattm ikna ettm yazdğmdan haberi vardı. Aradım haber verdim diyo niye yazdn orayıa
ha herkes sevindi bi o sevinmedi odun
Kız yenimiyim ben eski torpağamsaat 8 lere falan kalacak sanıyor yemeği
ye hadi 18:30 u geçmeden
kaptan ne derse o yeme dese ben yemem
Ay Allah korusuntartışılır
apandisit eninde sonunda sorun çıkarıyo,
safralarda hep taş,
böbrek 2 çok,
pankreas bile gidebilir bence
cok Amin 
Aus çok kesin en içten dileklerimle katılıyorum buna... önemli olan kısa sürede değil kalıcı olarak kilo vermek..Başta @eflalim olmak üzere bir takım bıkmışlıklar okudummmmm
Kızlar biliyorsunuz 1 yıla yakın uzak kaldım ben .... Şimdi @igdedali nin geçen aus çok minnoşlaşmış demesi gibi , eskisi gibi bakmıyorum diyete ..
O yüzden kaptan olmak istemedim .
O yüzden menü yorumlamıyorum pek.
Çünkü bence şok diyetler , kuş yemeler ... insanı bezdiren .
Biraz daha geniş yelpazede yiyip 6 ayda verilecek kiloyu 2 ayda vermek iş değil .... çünkü 3.ay yine alıyorsun
Kendinizi bıktırmayın .
Diyet bitse de yesem modunda olmayın .
Burdayız Allahın izniyle.... beraberken neyi başaramadık ki ?
Varsın biraz yavaş olsun .
Ama 2 al 3 ver olmasın .
Aşurelere gömülmeyin mesela
Ooooo o derece.var kız
feylosof bunun ağzını yüzünü kırdı hatta
Aus çok kesin en içten dileklerimle katılıyorum buna... önemli olan kısa sürede değil kalıcı olarak kilo vermek..
Hala :regl diyeyim şuraya şahane bı kahkaha atayimKız ne halası benim halaylar ankarada yok kiiii sen kimle karıştırdın acep
ama yedim artıyım,hesaplamaya girmeyeyim dedi ben napim.hafta başından beri menüsü yok.istrse girer tabi ki.bir haftadır etiket yapıyorum ona gelsin diye.bu hafta hepimiz cozuttuk,artımızı da yazdık.istediği takdirde gelicek tabi kiBelki eksisi var
7 ölümcül günahtan biri sayılırdı o yıllarda teo dinlememek
EveeettttAaaa kaju kocaeline mi geliyorsunnnnn
Eveeetttt21 27 arası kayıt için gelcm sonra da senede 2 kez sadece final sınavları içn gelcm