Maşaaa
Daimi Üye
Çok açım Yaaaaa bişey yemedim çok açıııımmmmaçlık vudu evet sana
açlık zor
Allah kurtarsın
Çok açım Yaaaaa bişey yemedim çok açıııımmmmaçlık vudu evet sana
açlık zor
Allah kurtarsın
iyiBenim hepsi oluyor çünkü hala 36 bedenim
Gel beraber ağlayalımAy deme deme mercimek köfte en sevdiğim deme yaaaa zalııımmmm
dalga mı geçiyo bunlar benle miusaat 8 lere falan kalacak sanıyor yemeği
ye hadi 18:30 u geçmeden
kaptan ne derse o yeme dese ben yemem
incez inşallah hep beraberBen sanirin ortaokulda fln onunden gecerken gormustum.Haxiranda 55.3e kadar indimmmmmm ama yine 54u goremedim
Canin tebrikler gozun aydin cok sevindimmm
ben bütün ağırlığımı koyarım bonus.gerekirse sahte rapor düzenlerim gene almam seni bu hafta listeye.jurasikparktan dinazor kaçmış diyolar,doğru söyle onu da sen mi yedin@Elalis pek sevgili kaptanım ben bu hafta diyet yapmadım.
Yarın sonuçlara yansımasam lütfen olur mu? Ciddi anlamda diyet yapmadım diyorum.
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü...o derece
sanayide yaptırtmak lazım annaşıldıSenin sopan neyin yok mu kız vur totolarına
Kuzu kabağı soğanla biber salçasıyla kavuruyon baharatını atıyon, üstüne yoğurt döküp yiyonbende hafif yemeye çalışıyorum bir protein salata falann... kabak kavurması nasıl anlatsana biraz güzel mi ben hep fırına atıyorum
hee yazdın yazdın aşureye gömülmeyin bu mudurBaşta @eflalim olmak üzere bir takım bıkmışlıklar okudummmmm
Kızlar biliyorsunuz 1 yıla yakın uzak kaldım ben .... Şimdi @igdedali nin geçen aus çok minnoşlaşmış demesi gibi , eskisi gibi bakmıyorum diyete ..
O yüzden kaptan olmak istemedim .
O yüzden menü yorumlamıyorum pek.
Çünkü bence şok diyetler , kuş yemeler ... insanı bezdiren .
Biraz daha geniş yelpazede yiyip 6 ayda verilecek kiloyu 2 ayda vermek iş değil .... çünkü 3.ay yine alıyorsun
Kendinizi bıktırmayın .
Diyet bitse de yesem modunda olmayın .
Burdayız Allahın izniyle.... beraberken neyi başaramadık ki ?
Varsın biraz yavaş olsun .
Ama 2 al 3 ver olmasın .
Aşurelere gömülmeyin mesela
cahillllllllllll
daha ilitam ın açılımını bilmiyorsun
İlahiyat Lİsans TAMamlamanın kısaltması o
bak kısaltmaları da büyük yazdım
anla diye
Yi anamgözüm dönmüş vaziyette,seni bile yiyebilirim
Alnını karışlarım onlarınseni izliyo bunlar mali
ben bütün ağırlığımı koyarım bonus.gerekirse sahte rapor düzenlerim gene almam seni bu hafta listeye.jurasikparktan dinazor kaçmış diyolar,doğru söyle onu da sen mi yedin
asla almam ben bonusu bu hafta listeye

ben bütün ağırlığımı koyarım bonus.gerekirse sahte rapor düzenlerim gene almam seni bu hafta listeye.jurasikparktan dinazor kaçmış diyolar,doğru söyle onu da sen mi yedin
asla almam ben bonusu bu hafta listeye