Maşaaa
Daimi Üye
Ben bişey kaçırdım ya lataam özge oldduuuuu görüşürüz
Ben bişey kaçırdım ya lataam özge oldduuuuu görüşürüz
bana kalsa organ bağışı kesin çözüm ama bunlar kızıyoYa ya Elalis gaptana gore sanırım yememeliyim olmeliyim galiba acliktan
adet diyom regl diyom aybaşı diyom sen nası diyonBen bişey kaçırdım ya la
Sağlık onemli Elalis sağlıklı organlardabana kalsa organ bağışı kesin çözüm ama bunlar kızıyo
Kız adet yazıyordu hala ne diom adet desene kız hala ne diom az akıl kaldı o da şincik gitti açım aaaaaaçççççadet diyom regl diyom aybaşı diyom sen nası diyon
ağza salıncak hımmm mantıklıBen bişey yemediiiömmm yarın +gelirse kendimi furucam delik deşik edicem ağzıma salıncak kurcam
Kizlar yiyin için can boğazdan gelir
AdıyamanOsmaniye canım Adana olansen nerelisin

Ay deme deme mercimek köfte en sevdiğim deme yaaaa zalııımmmmKizlar bu akşam mercimek köfte
Cacık közlenmiş biber ve pide
Gelin yiyelim ama beni vurursunuz değilmi
haaa 2 yıllığı 4 yapacak harikaaaKabaklarla uğraşıyorum .. elektrik kesik oğlumu bekliyorum camdan..
Kocaelinde uzaktan eğitime gidicek.. sadece sınavlara gidecek.. 2 yıllık ilahiyatı 4 e tamamlıcak.. ve eşine bişi demicek
Emoji yoksunluğu yaşıyorum resmen yaaaaağza salıncak hımmm mantıklı
salıncağı sadece bana rezerve et piliz
mügüüüüüüüüüüüüüüüükesin zapzayıfsındır sen
zayıflar hep böyle zaten yiyin der durur

kızlar güldürdünz beni çok yaşayın emi.Dedim bile ya yiyin ya vallah billahAy deme deme mercimek köfte en sevdiğim deme yaaaa zalııımmmm
Yeni iş yerime çiçek geldi
Gidiyorum Sivas'tan. Bi gün ararsın diye numaramı değiştirmiyorum. Bekliyorum diyor...
Yani diyor ki iğde yeni işini de biliyorum. Nefes aldığın sürece benden kurtuluşun yok