Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Cok yorgunumya cocuk sinifa cikmadi bugun eve zor attim kendimi cektrdgm disimde agriyo ufakda uyumuyo oyy oyy
ayy canım benim yaa neden bu kadar ugrastiriyor seneye mecbur gidecekler vay keratalar yaa benimkide beni görünce gözleri doluyor sabah birakiyom gitme diye mizmizlaniyor

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
ayy canım benim yaa neden bu kadar ugrastiriyor seneye mecbur gidecekler vay keratalar yaa benimkide beni görünce gözleri doluyor sabah birakiyom gitme diye mizmizlaniyor
Sorma bugun hic yapmadgini yapti sinifa girmedi hicya mahfetti beni 4 ogretmen ugrasti ikna icin yok diyo ugrasmyin beni ikna icin bide banasina diyo bisuru ogretmen beni ikna etmeye calisti basaramadilar mutlu mutlu allam oldumya

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
ulaaaaaaaaannnnnnnn mortilerin şahııı

angara havası dedin mi yerimde duramam

kalk kalkkkkkkkkkkkkkkkk:huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:
Bir roman bir angara havasını değişmem hiç birine :)

mimu=çubuk kraker

şuanda susamlı çubuk kıvamında
ama yakında normal çubuk kraker olacak -kop

İçi dolgulu çubukkkk ay inşallah çok yakın olsun hep yakın yarın olsun mesela sabah bi uyanayım 64 kilo söz diyete devam edeceğimmm hahahahah

Eveeeeettty çok mutluyum yaaa herkesi aramak herkesele paylşmk istiyorm mutluluğumuuuu alontılarnza hemen dönemezsem kızmayn kzlar kızımla evde zıplıyoruz da şuan soranlardan allah razı olsn dua edenlerin ağzna sağlık iyiki varsnz canlarm

Tebrikler canımmmmm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar