Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Neden topuklu canım işin gereği mi :(

Kolay gelsin miumm :mavis:

Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum :)

Nehirim güzelim papatyam :kalp:

O artık benim elime düştü :interest: :interest:

Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee :kurabiye::pist::tatlim::tatlim:

Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm :teyzos::teyzos::zipla::zipla:
Benim yöneticim öyle istiyor yazın babet giyiyorum ama kışın kurtaramiyorum bakalım bot tarzına ne diyecek :bayilacam:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Neden topuklu canım işin gereği mi :(

Kolay gelsin miumm :mavis:

Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorum :)

Nehirim güzelim papatyam :kalp:

O artık benim elime düştü :interest: :interest:

Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee :kurabiye::pist::tatlim::tatlim:

Benim ki yerinde duruyor istrlik üstünede eklemiş eksileri ve reglim yarın diyor döngüm :teyzos::teyzos::zipla::zipla:
Sen kaptan ol bari :aglama::aglama::aglama:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Selamlar:kaalp: Kimler asure yapacak bugun:danscıkiz:

Sen cok guzel devam ediyorsun kuzum. Boyle giderse gelecek yarismanin galibi surpriz olur:artist:

Kaptanim sessiz sedasiz koruyoruz bir kenarda yine de laf ediyorlar. Her iki mesajlarindan biri
“Acizzzz”. Biz menu paylassak linc ederler, korkuyorum:kopkop::kopkop:

19 eylul carsamba menusu:

Sahur 4
Peynirli omlet
3 hurma
Sut

Iftar 18.40
Icli kofte
Salata
Ayran
2 sobiyet

Su:2.5 L
Egzersiz: 1 saat tempolu yuruyus
:teyzos::teyzos:

Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum:kedim:

Kuzum sute grip virusu degil, o viruse karsi senin vucudunda uretilen antikor gecer. Yani kuzun daha hasta olmadan “ilacini” senin sutunden alir. Bol bol emzir. Bir sey olmaz Allah in izniyle:kaalp:

Oooo geliyor mu 7 lerrrr:bayrak:

Nasilsin kuzum:kalp:
Amin sağol canm bnm

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Geçmiş olsun kajum okul başladı hastalık başladı
Okuldan değil kuzum ona eminm biraz onun inadı biraz bnm sorumsuzlğm. Okuldan geldiği gibi soyunup yerlere yatıyor ben soğuğu çok seviyorm diye. Halıya da çıkmıyor. Dün akşam serindi ev hissettm ayakları filan da soğuktu bi donuyla duruyor giydirmeyi geciktirdim işten güçten. Üşüttü öyle. Gece de karnm ağrıyo diye uyandı karnına sıcak koydm öyle uyudu. Sabah da kustu filan nane limon içirdm vicksledim battaniyelre sarıp iyice bi terlettm snra soktm banyoya yıkadm uyudu şimdi inş uyannca daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar