Gulbe seker
❤️ Cilveli Kahve❤️
Ela’m regli iken yeme daha çok giderBenim dünkü eksi kaybolmuşEkli dosyayı görüntüle 23815
Ela’m regli iken yeme daha çok giderBenim dünkü eksi kaybolmuşEkli dosyayı görüntüle 23815
Hihi ben de aynı programı kullaniom, benim avatar da kediBenim dünkü eksi kaybolmuşEkli dosyayı görüntüle 23815

YemiycemEla’m regli iken yeme daha çok gider
Valla günü gününe biliii namıssızHihi ben de aynı programı kullaniom, benim avatar da kedi
Yok cumadan pazartesiyePazartesi den cumaya nettin Sevdaaaaaa arti 1 lik
Bence de ilk dozaj oturana kadar sık çağırması lazim, her 25 mg da 1 ay bekleyeceksen o dozaj 3 ayda otururAh fitim aynen keşke annenler yakın olaydım Ankara da her yeri biliyorum ben burda hiç devlete gitmedim sinirlerim yıprandı artık hep diyet yap gr gitmesin üzerine birde tsh oturmasın ben diyorum ki 15 gün sonra yine kan vereyim ilaç etkilemiş mi
Diye 1 ay nasıl sabredeyim yine
Ben aklıma geldikçe buna çok gülüyorum yaaa
Aaaa programda tema kısmına girKediden başka ne olabilir ki zaten
Hayırdır kardişim
Neden topuklu canım işin gereği miSağol canim 12 saat topuklu ayakkabıdan sonra ağrı beynimde oluyor sporları giyince o mutluluk kelimelerle anlatilamaz
Kolay gelsin miummKızlar işyeri yoğun bugün, fırsat oldukça geleceğim merak etmeyin emi

Az yağlı değil canım süzme peynir ondan az az yiyorumAfiyetttt olsunnn canimm peynirin az gibii geldii bana
Nehirim güzelim papatyam
❤O artık benim elime düştü
Offf yaa ne olcak kuzum bitanecikden ye sen o kokuya kendine işkence etme daha Cumaya çok saat var yakarsın sen hadi yeee yeeee yeeee yeeee yeeeee@nehirnil111 İyiyim ben de şükür. Ev de misss gibi Poğaça kokuyor

Benim dünkü eksi kaybolmuşEkli dosyayı görüntüle 23815

Benim de hep 0.05 olur o cumaya artacak benceÖzge kuzu benim hep 0.01 çıkar, sakın kan testini tekrarlamadan söktürücü içme emi
Eline saglik kuzumunPoğaça yaptık panpayla evde
İşyerine götüreceğiz babasının sürpriz
sen zaten biliyon yillarin hatunusun

Kendisi kedileri çok sever ondan öyle demiş dokturum civanımAaaa programda tema kısmına gir
Ekli dosyayı görüntüle 23822
Dün çok yorgundum yine de farketmeden baktım 1 saat olmus çok mutlu oldumSelamlarKimler asure yapacak bugun
Sen cok guzel devam ediyorsun kuzum. Boyle giderse gelecek yarismanin galibi surpriz olur
Kaptanim sessiz sedasiz koruyoruz bir kenarda yine de laf ediyorlar. Her iki mesajlarindan biri
“Acizzzz”. Biz menu paylassak linc ederler, korkuyorum
19 eylul carsamba menusu:
Sahur 4
Peynirli omlet
3 hurma
Sut
Iftar 18.40
Icli kofte
Salata
Ayran
2 sobiyet
Su:2.5 L
Egzersiz: 1 saat tempolu yuruyus
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum
Kuzum sute grip virusu degil, o viruse karsi senin vucudunda uretilen antikor gecer. Yani kuzun daha hasta olmadan “ilacini” senin sutunden alir. Bol bol emzir. Bir sey olmaz Allah in izniyle
Oooo geliyor mu 7 lerrrr
Nasilsin kuzum
@Elalis
İsteyerek yemiycem sırf aşure günü diye yiycem.
Aşureyi içim almaz zaten.
Yalanım varsa bonus kafam fönlere gelsin

Demi canim işkeceye ne gerek varElinize saglik kuzumunsen zaten biliyon yillarin hatunusun
Miss gibi koktuysa ye guzum canın ceker
Şöyle yapayım o zaman ben önce tahlil yapayım 15 gün sonra ona göre düşme yoksa endokrine gideyim direkBence de ilk dozaj oturana kadar sık çağırması lazim, her 25 mg da 1 ay bekleyeceksen o dozaj 3 ayda oturur
Şu an bu moddayım cidden zaten kilo veremiyorum yaBen aklıma geldikçe buna çok gülüyorum yaaa