Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Kızlar benim en büyük hatam be biliyor musunuz??

Diyelim ki kahvaltıda cıs coss yedim.. akşama telafi edim, yok kalkim spor yapim de telafi edim diyemiyorum ...

Battı balık yan gider mantığıyla bugün gitti artık diyorum.. yarın toparlarım diyorum ..

Halbuki neden yarın onu da anlamlı değilim..

Sabah nasıl başlarsa öyle gidiyor..

Sonra tartı ile yüzleşme kısmı.. ani bir u dönüşü..

İnş 65-66 bandına gelimde korumaya çalışıcam yeter artık.. al ver al ver..
Bugün tam da bunu düşündüm. Ben sıkıldım diyetten cidden sıkıldım ciddi anlamda motive olana kadar sadece korusam diyorum bilmiyorum ya bir yandan da 55 olmalısın diyorum. Kapana kısılmış gibi hissediyorum bu günlerde

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848

:zipla::zipla::zipla:yarmagül olsun:krizz:

Anneden bebeğe geçmez demişti doktorum. Hele sende de antikor üretildiği için daha iyi sütten bebeğe onlar geçer korur onu inşallah.

:tatlim::tatlim:

Kafamdakini ağzıöa doladım daha okurkennnn :heyecan:

Bize de okuldan geldi ilk gğn 38.5 ateşi oldu Yusufun , salı gitmedi ... iyileşti de hemen ..
Ama bana geçmiş :Help:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Auuuuussssss

Sen benim iyikimsin
Sarılasım geldi aşırı
Sevsene beni
Çokamaçokseviliyorsun
Nasılamanasılözlemişim
Şu yazılarını okurken 32 diş oluyom
Bu nasıl aşk ya
Gadın sen nasıl bi kıyak kraliçesin ya
Söyleyeceklerimbukadar. Başımağrıyeah. Uyumalıyımacil. Birdeçokaçım.
:hııh::hııh: bini okurken hiç hissetme böyle şeyler zaten

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Artık öyle değil kacamagim akıllandkm mesela 1200 kalori alıyorum ama o öğün 1 dilim ekmek yemişsem rutin dışında üstüne spor ekliyorum o da yansın kalmasın diye günde 3 dilim ekmek kısıtlaması koydum bunu asmiyorum kacamagim bu. 1 tüm etmekten 1 dilim indim anca bu kadar indim valla
Gayet iyi gidiyorsun çakıl :kanka:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Biraz açık konuşurum az çok tanimissindir beni anlamıyorum ben senin mantığını ben diyorum sen o dilim ekmeği yeme ama onu yemişsin gibi kendini zorla bu mantığı kendine edin diyorum
Her zaman da bu kadar açık konuşma white, çakıl eskiye nazaran çok fazla ilerleme gösterdi, yedikleri abartı değil ki. 3 dilim ekmek de onun kilosuna fazla değil bir gün için

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
:kalp:
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
:hobba:
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
:selam:
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
:durbun:
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
:kedim:
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
:hopp:
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
:cufcuf:
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
:huri::huri::huri:
Sen istersin de paylaşmaz miyim canim:öp: hatta belli yazayım :interest:

07:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil 3 siyah zeytin
1 kapya biber
Domates salatalık
2 dilim esmer ekmek

10:00 duble türk kahvesi

12:30 (menüyü beğenmedim iş yerinde)
1 kase yoğurt
Salata

16:00 sütlü neskafe

18:00
3 kasik et sote
Bol salata

Su cohhhh
Spor yohhh

Tikkat tikkat kilo verme değil koruma menüsüdür :gıdık:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Nerde bu millet:silakonda:
atarlıyım bugün regl bi var bi yok. Tartı inmiyor. Göbeğime kimlik çıkarmaya gittim abla o artık bi birey kendi gelip hallederdi neye yoruldun dediler nüfustan:ates:
Feylesofu özledim:aglama:
Daha sayayım mı:ates:
Bu yüzden herkes uyansın artık:silakonda:
sen ne dersen o bacım :eyvah:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Aynen bu arada ben dahiliye ye gidiyorum endokrine sevk etmedi sıkıntı Yok dimi

Walla kuzum ben olsam endokrin e giderim, bu dr çok yavaş arttırıyor dozu. Benim kv min tiroid bezleri alındı, endokrin ilgileniyor onunla, 1.5 ayda dozu oturttular. Şimdi 6 ayda bir gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar