Demin bir an gözlerim karardı sandim bayılıyor muyum neler oluyor dedim tabletin şarjı bitmiş ışığı azalmışfişe takınca kendime geldim
Demin bir an gözlerim karardı sandim bayılıyor muyum neler oluyor dedim tabletin şarjı bitmiş ışığı azalmışfişe takınca kendime geldim
60 dakika normal bisiklet
tamamlayıp aranızdan ayrılıyorum artik pedalı ceviremiyorum ama 500 kalori yaktım bile. Yine gaza geldim valla @Ausencia_
Goy goy diiliz bizzzz. Bu gidişle ben kilo vericem çok pis gaza geliyorum, takımımı yedirmem@hippotalamus nun grup gayeet eksili gidiyor
@Elalis gillerde dış kulvardan bastırıyor
@MaliPina nin takımdan henüz bi halt anlamadım
Eeee @Floweroflife ve takımı zaten goy goy
Goy goy diiliz bizzzz. Bu gidişle ben kilo vericem çok pis gaza geliyorum, takımımı yedirmem

Şimdiiii yemiş olabülürüm, öyle şeyler kazaran yaşanmış olabilir, ama geçmişi geride bırakalım
Hepp öyle konuşuyoolaaa arkanızdann
Ooo sen bilmezsin aus
Sen yokken bu flo , dünyaları yedi diyolaaaaa

Başlangıç için iyi, birden başlamamak lazım zaten, kasların alışsın, Cumartesi se 20 dak. Yap sonra zamanla arttırırsın@Floweroflife 20 dk cik hiit yaptim hamlamisim resmen
Bölgesel yapsan olmaz mı? Mesela pilates.. bahane yok
Gerçekten miiiHeee saçlarım kulak memesi hizasından itibaren mor

KatılıyorumBasenlerrrrrrrr
Basenlerrrrrrrrrrrrrrrr
Yokkkk olsunlarrrrrrr
Erisinnnnnnlerrrrrrrr
Pisssss basenlerrrrrr
Bonus hojgeldin beyaTekrar iyi akşamlar diyim.
Merak etmişsiniz etiketler vardı eksik olmayın.
Sevdiğim değer verdiğim insanlara laf sokmak gibi bir adetim yoktur.
Merak ettiysem yazarım.
Alındıysam yazarım.
Bana yanlış gelen bi durumu varsa da yazarım.
Gördüğüm okuduğum üzüldüğüm mesajlar var.
Dursunlar öyle ve öylece....
@Elalis kaptanım senmişsin. Bu haftayı geçtim kusuruma bakma.
Önümüzdeki hafta için beni listende tutabilirmisin?