At ulan hesap numaranı.. yeter kurtılim çenendenHesabıma para yatır bir miktar. Sonra neden olmasın?
ZENGİNİM diye vurgulamak için eşinle hikayeyi uzun uzun yazmak zorunda kalmışsın. Vah vah. Anlıyorum. Anladık zenginsin.Geçen eşimle bir konu üzerine atışıyoruz.. en son dedi aç mısın neyin eksik gibi talihsiz bir laf etti..
Açım ulan açım.. detoks yapıyorum diye bağırdımgüler misin ağlar mısın yaa.. varlık içinde yokluk çekiyoz resmen..
Daha da güzel olacak çakıl. İnancını hep içinde taşıX gör bak neler olacak

Ölü taklidi yaparım yine yazmam

Off offf pufidik mi pufulidikler efsanelerİyiler mi onlar
Rahatları yerinde mi
Halbuki midemde daha rahat olurdular
ZALIMSIN HAYAT
Senin kadar olmasa daaZENGİNİM diye vurgulamak için eşinle hikayeyi uzun uzun yazmak zorunda kalmışsın. Vah vah. Anlıyorum. Anladık zenginsin.
ZENGİNİM diye vurgulamak için eşinle hikayeyi uzun uzun yazmak zorunda kalmışsın. Vah vah. Anlıyorum. Anladık zenginsin.

Onu da yapcam az kaldı o da olacakBiraz açık konuşurum az çok tanimissindir beni anlamıyorum ben senin mantığını ben diyorum sen o dilim ekmeği yeme ama onu yemişsin gibi kendini zorla bu mantığı kendine edin diyorum
Bende anlamadım valla yaa.. he he dedin cahilliğim ortaya çıkmasın diyeBu cümleyi 5. Okuyuşum.
Ne diyor burda çakıl meali nedir

Ben de oluyom ya bilinç altı temizliğiOlay kafamızda.. bizim çocukluğumuza inmeliler yaa.. valla bak.. tv de izlemiştim.. yaşam koçları bu yeme sorununun derinine inip onu çözüyor.. kadın bu yöntemle 30 kilo vermiş .. Neden çok yediğini çözmüş tedavi olmuş ..
Al dedi git dedi çocuklarını dedi al gir ne yaparsan yap dedi bana dedi kaynanam dediBak işte bu bende de vardı Terapist neden böyle düşünüyorsun kaloriler akşam kasa yapmaz dedi haftalik yapar aylık yapar dedi. Mantıklı akşam kasa yapıp gün sonu alıp yarın yeniden baslamiyorki kaldığı yerden devam ediyor.
Yok sidosum 3.5 yaşında kreş e baslattik ama alışamadık dahaOyy kuzum yaaa.
1. Sınifa mi başladı tevom oglun
Sagolasin nefsimGeçmis olsunnn canim şükür bişey olmamisss...

Çok tatlı
sagolasin balım 
Senin kadar değil bebeğimHippo ne kadar zenginsin