Bak işte bu bende de vardı Terapist neden böyle düşünüyorsun kaloriler akşam kasa yapmaz dedi haftalik yapar aylık yapar dedi. Mantıklı akşam kasa yapıp gün sonu alıp yarın yeniden baslamiyorki kaldığı yerden devam ediyor.Kızlar benim en büyük hatam be biliyor musunuz??
Diyelim ki kahvaltıda cıs coss yedim.. akşama telafi edim, yok kalkim spor yapim de telafi edim diyemiyorum ...
Battı balık yan gider mantığıyla bugün gitti artık diyorum.. yarın toparlarım diyorum ..
Halbuki neden yarın onu da anlamlı değilim..
Sabah nasıl başlarsa öyle gidiyor..
Sonra tartı ile yüzleşme kısmı.. ani bir u dönüşü..
İnş 65-66 bandına gelimde korumaya çalışıcam yeter artık.. al ver al ver..
Auuuuussssss
Sen benim iyikimsin
Sarılasım geldi aşırı
Sevsene beni
Çokamaçokseviliyorsun
Nasılamanasılözlemişim
Şu yazılarını okurken 32 diş oluyom
Bu nasıl aşk ya
Gadın sen nasıl bi kıyak kraliçesin ya
Söyleyeceklerimbukadar. Başımağrıyeah. Uyumalıyımacil. Birdeçokaçım.
, hadi ablana söyle azcık masaj yapsın başına , sonrada uyu mışıll mışılll ... rüyanda @igdedali yi gör sabaha hiç birşeyin kalmaz 

en bi sevdiğim 
Yok yav yarisma vardi.Gitti simdi soyle 20 dk hiit yapayim bugun yeterli hem gec yatmamis olurum. Neredeyse 1 ayi geckin sporsuzumKesin dizisi vardır
Hee kendini kovalatiyodu koclaraAyyy berna senin kaynananın spor niyetine koyunları mı ne kovalaması geldi aklıma
Höööffff hiç inanmıyom o safsatalara benOlay kafamızda.. bizim çocukluğumuza inmeliler yaa.. valla bak.. tv de izlemiştim.. yaşam koçları bu yeme sorununun derinine inip onu çözüyor.. kadın bu yöntemle 30 kilo vermiş .. Neden çok yediğini çözmüş tedavi olmuş ..
Yaşasın açlıkSenin yüzğnden açım şuan. En büyük düşmanımsın sen sus

Leeeeeen bana baya kalın demişsin sen ... onu kamufle etmeye çalışıyosun di miii
Bi de başım ağrıyoo peşine koydun muuu
Aus yumuşar di miiiiii
Evet
Yumuşadım, hadi ablana söyle azcık masaj yapsın başına , sonrada uyu mışıll mışılll ... rüyanda @igdedali yi gör sabaha hiç birşeyin kalmaz
Minnoş kalbinden öptümen bi sevdiğim

Şişko iğdeyi nabayım

He demi senin siirden sonra hunileri takip birlikte bakirkoye gidelim miKafayı sıyırdın. Geçecek. İyileşeceksin saydın.
Yat uyu çabuk...Rabbim gözümün önğne gelen cıs cosları al
Canım su istesin
Yeşilçay istesin canım
Ne bileyim oksijen istesin misal
Neden envai çeşit zararlı şişkolaştırıcı yiyecekler neden

Auuuuussssss
Sen benim iyikimsin
Sarılasım geldi aşırı
Sevsene beni
Çokamaçokseviliyorsun
Nasılamanasılözlemişim
Şu yazılarını okurken 32 diş oluyom
Bu nasıl aşk ya
Gadın sen nasıl bi kıyak kraliçesin ya
Söyleyeceklerimbukadar. Başımağrıyeah. Uyumalıyımacil. Birdeçokaçım.

Öyle mi deme vayt kalmayacakSen takıma girince vayt kalmıcak üzülme
HatırladımAyyy berna senin kaynananın spor niyetine koyunları mı ne kovalaması geldi aklıma

Vayt fazla domestosa mı maruz kalmış yine?
Yok yav yarisma vardi.Gitti simdi soyle 20 dk hiit yapayim bugun yeterli hem gec yatmamis olurum. Neredeyse 1 ayi geckin sporsuzum
Hee kendini kovalatiyodu koclara
Şişko iğdeyi nabayım
Sen gel rüyama
Cingöz melikecim de gelsin

Yat uyu çabuk...
Bide bebeğim isminin altına yazsana CİLVELİ KAHVELER diye

Bacım kasa yapmak ne demek la?Bak işte bu bende de vardı Terapist neden böyle düşünüyorsun kaloriler akşam kasa yapmaz dedi haftalik yapar aylık yapar dedi. Mantıklı akşam kasa yapıp gün sonu alıp yarın yeniden baslamiyorki kaldığı yerden devam ediyor.
Geçen eşimle bir konu üzerine atışıyoruz.. en son dedi aç mısın neyin eksik gibi talihsiz bir laf etti..Komşusu açlen tok yatan bizden değildi hani
Tüm komşularımı kınıyorum. YAZIKLAR OLSUN BE
güler misin ağlar mısın yaa.. varlık içinde yokluk çekiyoz resmen..Benim kafam hep demestoslu miss gibi berrak temizVayt fazla domestosa mı maruz kalmış yine?