Vaytla aynı takımdayım he mi?
Baya inek öğrenciyle tembek öğrenci.
Kimin fikriydi bu?
Ona dengeleme diyoruz biz
Takımları ben ayarladım cicim
Kimin fikriydi bu?
Heeee yaşlılık ahretli bağır biraz az duyuyom benSen değil çakılllll
Bu hepimizin sorunu zateb. Bu ara en çok aşmaya çalıştığım şey bu.Kızlar benim en büyük hatam be biliyor musunuz??
Diyelim ki kahvaltıda cıs coss yedim.. akşama telafi edim, yok kalkim spor yapim de telafi edim diyemiyorum ...
Battı balık yan gider mantığıyla bugün gitti artık diyorum.. yarın toparlarım diyorum ..
Halbuki neden yarın onu da anlamlı değilim..
Sabah nasıl başlarsa öyle gidiyor..
Sonra tartı ile yüzleşme kısmı.. ani bir u dönüşü..
İnş 65-66 bandına gelimde korumaya çalışıcam yeter artık.. al ver al ver..
Artık öyle değil kacamagim akıllandkm mesela 1200 kalori alıyorum ama o öğün 1 dilim ekmek yemişsem rutin dışında üstüne spor ekliyorum o da yansın kalmasın diye günde 3 dilim ekmek kısıtlaması koydum bunu asmiyorum kacamagim bu. 1 tüm etmekten 1 dilim indim anca bu kadar indim vallaBı çıkamadın su mantiktan çakıl ya çik su mantiktan artık koruma mi yapiyorsunda yediğini yakmaya çalışacaksın sen yağ yakacaksin yağ yediğini değil anla artık hedefin yediğini yakmak değil şimdiye kadar yiyip biriktirdiğin yağları yakmak
Sen takıma girince vayt kalmıcak üzülme
Kimin fikriydi bu?
Beni sevme zatenAuuuuussssss
Sen benim iyikimsin
Sarılasım geldi aşırı
Sevsene beni
Çokamaçokseviliyorsun
Nasılamanasılözlemişim
Şu yazılarını okurken 32 diş oluyom
Bu nasıl aşk ya
Gadın sen nasıl bi kıyak kraliçesin ya
Söyleyeceklerimbukadar. Başımağrıyeah. Uyumalıyımacil. Birdeçokaçım.
Daha da güzel olacak çakıl. İnancını hep içinde taşıX gör bak neler olacakArtık öyle değil kacamagim akıllandkm mesela 1200 kalori alıyorum ama o öğün 1 dilim ekmek yemişsem rutin dışında üstüne spor ekliyorum o da yansın kalmasın diye günde 3 dilim ekmek kısıtlaması koydum bunu asmiyorum kacamagim bu. 1 tüm etmekten 1 dilim indim anca bu kadar indim valla

Çakıllllllllllllllben yokken neler yaptın sennnnn
Kaldır o uykuyu çabukkkkk , kış kıışşş uykuuu gelsinnn 79
şimdi ne desem kiBiraz açık konuşurum az çok tanimissindir beni anlamıyorum ben senin mantığını ben diyorum sen o dilim ekmeği yeme ama onu yemişsin gibi kendini zorla bu mantığı kendine edin diyorumArtık öyle değil kacamagim akıllandkm mesela 1200 kalori alıyorum ama o öğün 1 dilim ekmek yemişsem rutin dışında üstüne spor ekliyorum o da yansın kalmasın diye günde 3 dilim ekmek kısıtlaması koydum bunu asmiyorum kacamagim bu. 1 tüm etmekten 1 dilim indim anca bu kadar indim valla
Olay kafamızda.. bizim çocukluğumuza inmeliler yaa.. valla bak.. tv de izlemiştim.. yaşam koçları bu yeme sorununun derinine inip onu çözüyor.. kadın bu yöntemle 30 kilo vermiş .. Neden çok yediğini çözmüş tedavi olmuş ..Bu hepimizin sorunu zateb. Bu ara en çok aşmaya çalıştığım şey bu.
Siirin yarismalikAuuuuussssss
Sen benim iyikimsin
Sarılasım geldi aşırı
Sevsene beni
Çokamaçokseviliyorsun
Nasılamanasılözlemişim
Şu yazılarını okurken 32 diş oluyom
Bu nasıl aşk ya
Gadın sen nasıl bi kıyak kraliçesin ya
Söyleyeceklerimbukadar. Başımağrıyeah. Uyumalıyımacil. Birdeçokaçım.

seni bekliyor pogacan kekin