Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Tamam canım ama bir kabak detoksu var oradaki tarihte kabak yağsız yapılıyor o şekil yapıp yiyeceğim pullu don meselesine gelince de pulsuz onsuz hiç olmasın bence Hele bu vücutta asla
detoks gibi yapıcan,olur.

neden be ne varmış vücudunda,alırken böylemiydin,doğum yaptın,yıllar yıprattı.vericezzzz hem de nasıl vericez.o imalı bakışları nasıl yerle bir edicezzz.nerde bu şeytan
hah burda :silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
images

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
yazsın kurtulsun bence :bayik:

BONUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

SEN ÇAĞIRIRSIN DA BEN GELMEZ MİYİM DEMİŞTİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BENDE BURDA GELİR O GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR DEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

DÜŞÜNME LAN ... HESAPSIZ KİTAPSIZ BURASI ..... DÜŞÜNMEEEEEEEEEEEEEEEE

@Elalis leen senden alıntı yaptın da elçisin sen bu konuda , zeval olmayanından :kriz:

Geleyim kahve bile istemem minikler oynasın ben şöyle manzaraya karşı iki nefes alayimmmm

:mavis::mavis: ben iki sohbet eder , nefeslendiririm seni manzaraya ne hacet :tatlim:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Ya öcü degilim korkmayin:kriz::kriz:
Sadece ilk ders gülüm balim olmam cocuklarla.cunku cok yumusak yuzluyum uzun sure kızgın kalamam yil icinde bunu zaten kullanacaklarını biliyorum o yuzden ilk ders sert yuzumu gosteririm ki oyle de olabildigimi bilsinler.

Sinav meselesine gelince sene boyu yapacaklarim icin yapmam gerek.mesela bu sinavla gördüm ki toplama islemi yapamayan ogrenci var 5.sinifta..simdi ben once rehberlige gidip bep raporu var mi diye bakcam.varsa baska yoksa baska bi yol izlicem o cocuk icin.

Kesinlikle katiliyorummm her harfine
Sen daha iyi bilirsin tabi ki canım benim. :kanka:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Tamam canım ama bir kabak detoksu var oradaki tarihte kabak yağsız yapılıyor o şekil yapıp yiyeceğim pullu don meselesine gelince de pulsuz onsuz hiç olmasın bence Hele bu vücutta asla
Yağ iyidir iyi söktürür kaydırır bağırsaklardan. Bol bol koy:interest:

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
@pempikzx ve @Zumrud_u anKa kızlar neredesiniz? neden katılımınız az?
hayırdır?

kızayım mı? az daha bekleyeyim mi kızmak için?

:bayik:
Anaokulundayimya sabahdan cikisa kadar orda bekliyorm ve kucuk surunuyo surekli onun pesinde oluyorm yada kucagmda oluyo o yuzden bakamiyorm kizmayin nolur su alisma sureci bi gecse cok yorucu geciyo benim icin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar