Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
O atak geldiğinde paçamda beni iyice delirten bir oğlum oluyor maalesef tlf elime alamayacsk durumda oluyorum.. boş otorurken yrmiyorum genelde bir iş arasında oluyor sinir atağı
kuzum bunları hepimiz söyledik,bahane bunlar kendin de biliyosun.eline tel alma zamanın yok ama 7-8 kaşığı yiyecek zamanın var.bak bi düşün gerçekten bahane.hırsını kendinden çıkarma.5 dk sonra pişman olacağın şey seni gerçekten rahatlatabilir mi?

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Okul saati yine değişmiş bı b.k anlamadım bu okuldan 3 günde 3 kere saat değişti kaç kere daha değişecek acaba korkudan dışarıdaki işlerimi hep yarım yapıyorum çünkü çıkış saattini hala ayarlayamadilar çıldıracağım en sonunda neyse gidip oğlumu alayım ben gelirim ki

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Ne kadarlik oldu kuzum en bırakmaz dediğim benim oğlan bile bıraktı çok şükür yaa inşallah seninkide bırakır biz emmeye kuşlar kaka yapmış dedik sadece gece emiyodu dun gece emme yapicam dedi sonra yapmicam kuslarRkaka yapmış dedi sonra
Cnm ben uf oldu diyorum.. anne uf diyor beş dk sonra tekrar meme diye ağlıyor.. tekrar gösteriyorum uff anne diyor sonra yine memeee diye ağlıyor :)

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Bi ben yokum Banuuu

he kız sende gel bernaggggggggg

Okul saati yine değişmiş bı b.k anlamadım bu okuldan 3 günde 3 kere saat değişti kaç kere daha değişecek acaba korkudan dışarıdaki işlerimi hep yarım yapıyorum çünkü çıkış saattini hala ayarlayamadilar çıldıracağım en sonunda neyse gidip oğlumu alayım ben gelirim ki

canım sakin ol 1 hafta da herşey rayına oturur

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Akşam bişey yemem artık kızlar mersk etmeyin. Keşke karbon olmasaydı bende çok üzgünüm :( 5 yılda 22 kiloyu böyle aldım ben zaten :( iki yukarı bir aşağı diye diye 80i geçtim..

Neyse sakinim.
Akşam sadece yoğurt yesem yada onuda yemesem yeşil çay içsem ??
akşam yememeyi unut önce.mutlaka ye yoğurt güzel fikir,salata yiyebilirsin.haşlanmış tavuk yiyebilirsin,kabak yiyebilirsin

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Yok kız bizim şirkette hepsi
Yani çok gelen olunca biz Trabzon günleri diyoruz
:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:
Yani.. demiyim demiyim diyorum ama.. yarasın diyeceğine neler diyorsun :cokkomik:
:neee:yedim falan yazdıklarınla nevrim dönüyor la
duramıyorum yazamadan:korktum:
Kızlar maalesef benim ki pullu dondan falan anlayacak birisi değil
ulen enişteeee:oklava:
:bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:
don diktir takımına,kavga edince giyersin beyine :huri:

ahahahahahahahahaha bana da diktirsin kime giysem acabaaa:durbun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar