Benim de bi göründü cee dedi gitti. O iştahla savaşıyorum şu anBen de diyorum niye doymuyorum.Regle 3 gün kalmış ya
Valla ya Igde. Regl olurken ye ye sonra vermeye çalis aldiklariniBenim de bi göründü cee dedi gitti. O iştahla savaşıyorum şu an
Nalet döngü
Koymam tehlikelisıcak su torbası koydun mu
Di mi ya...Valla ya Igde. Regl olurken ye ye sonra vermeye çalis aldiklarini
He if yapıyorum Banu. Zorluyor bu defa yahu aç geziyorum
Di mi ya...
Bugünü ve yarını atlatsam rahat olacam da zorlanıyorum harbiden
He if yapıyorum Banu. Zorluyor bu defa yahu aç geziyorum
Şaka bı yana malicim rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsinHerkes bebeli bi ben kusur kalim işte kafam rahat böyle
seni özledik
ooo çok keyiflidir
gidip tereyağı falan almak lazım aslında
ama yemez gidemem
gidersem oradaki şeylerden fena gömerim
Yani.. demiyim demiyim diyorum ama.. yarasın diyeceğine neler diyorsunleylmira yan gruptan değil mi ya
yesin işte bananeafiyet olsun yarasınnnnnnnnn diyim de
cuma biz yenelim
Benimde kocam var... nolmuşsen pullu don diktiydin dimi? heh akşama o dunu giyiyosun adamla acil barışıyosun
bak yarın kutsal perşembe,asla zinhar katiyen karbon yemiyoruz.valla çok bozulurum menüde görürsem.yemeyi düşündüğün an benim buruşuk suratımı hatırla ve yeme
git ip atla bari,yerde yuvarlan,merdiven in çık bişey yap
Bi ben yokum BanuuuTrabzon günleri yapmışlar yaw
Bütün Trabzon burada
Ne kadarlik oldu kuzum en bırakmaz dediğim benim oğlan bile bıraktı çok şükür yaa inşallah seninkide bırakır biz emmeye kuşlar kaka yapmış dedik sadece gece emiyodu dun gece emme yapicam dedi sonra yapmicam kuslarRkaka yapmış dedi sonraHayır yaa.. azcık azalttık o kadar
Kızlar maalesef benim ki pullu dondan falan anlayacak birisi değiloyy kuzum
ne kadar gecikti? neren ağrıyor?
ya elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşırı mantıklı yaaaaaa
tabi ki içiyorsun kuzum içmelisin.. susadıkça iç.. çok önemli.. spor esnasında su kaybı yaşıyor vücut.. bunu yerine koymalıyız
Seninki ne kadarlık canimNe kadarlik oldu kuzum en bırakmaz dediğim benim oğlan bile bıraktı çok şükür yaa inşallah seninkide bırakır biz emmeye kuşlar kaka yapmış dedik sadece gece emiyodu dun gece emme yapicam dedi sonra yapmicam kuslarRkaka yapmış dedi sonra