Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
maliii öyle deme bugün kuzenimin bebeğini gördüm,nasıl şeker olmuş hep gülüyo yedim yedim geldim.evde de hep usluymuş.belli mi olur len sakin olur inşallah.bizimkiler gibi gece 12 kere emzirmeye kalkmıcan belki :kriz:
Bilmiyom çocuk konusında hala tereddütlerim var. Hayatımda o kadar büyük bi değişim olmasını kaldırabilir miyim bilemiyorum çok büyük sorumluluk altından kalkamam gibi geliyo :hımm:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Turşu kurdum inşallah güzel olur :)
Oğlumu uyutuyorum evin içi sarımsakhane gibi kokuyor :bayik:

İşlerim çok bu arada bişeyler karıştırdım ama benim sorunum bu zaten ne zaman kavga etsek yiyorum :(

Halledicez eminim birden olmaz herşeyy :(

turşular için ellerine sağlık, bayılırım..

o yeme atağı geldiğinde buraya yazsan.. bize sorsan etsen.. işte çözeceğiz ama.. yiyip gelince çözülmüyor maalesef.. iş işten geçmiş oluyor.

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710

Senin takımın tııırt çıkmasın sende yeee alla ala ...bonus geldi mi bonus :heyecan:

He Osmangazi köprüsüne karşı püfüttürürdüm bi zamanlar :rujsigara::rujsigara:

Gelsene :kaalp:

Sütlaç yediririm sana balkonda gel hanimis
Geleyim kahve bile istemem minikler oynasın ben şöyle manzaraya karşı iki nefes alayimmmm

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
turşular için ellerine sağlık, bayılırım..

o yeme atağı geldiğinde buraya yazsan.. bize sorsan etsen.. işte çözeceğiz ama.. yiyip gelince çözülmüyor maalesef.. iş işten geçmiş oluyor.
O atak geldiğinde paçamda beni iyice delirten bir oğlum oluyor maalesef tlf elime alamayacsk durumda oluyorum.. boş otorurken yrmiyorum genelde bir iş arasında oluyor sinir atağı

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
O atak geldiğinde paçamda beni iyice delirten bir oğlum oluyor maalesef tlf elime alamayacsk durumda oluyorum.. boş otorurken yrmiyorum genelde bir iş arasında oluyor sinir atağı

buranın insanı zayıflatmasının sebebi ne biliyor musun?

işte o atak anında arkadaşlarını grubunu aklına getirmek!

misal sen yedin. Doydun da. cıs yedin erişte.

ama şuan aç olan grup arkadaşların var.. canı neler isteyip de yemeyen.. normalde yerler.. grubunuz için yemiyorlar, birbirinize söz verdiğiniz için..

vicdani sorumluluk yani kuzum.

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Bilmiyom çocuk konusında hala tereddütlerim var. Hayatımda o kadar büyük bi değişim olmasını kaldırabilir miyim bilemiyorum çok büyük sorumluluk altından kalkamam gibi geliyo :hımm:
allah o sabrı veriyo kuzum,yoksa nasıl 2-3 tane yapıcaz.inan o 9 ay bile ön hazırlık oluyo.doğurduğun dakika profosyenel anne hissediyorsun kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar