benden kaptan olmaz yaaaBu nasıl tatlı bir yorum
benden kaptan olmaz yaaaBu nasıl tatlı bir yorum
oy kuzucummmmmmm alışamadı heeeValla benim.oglan beni bile unutturdu miumokulda hep ağlıyor durmuyor yemiyor altına kaçırıyor ve ben yanında değilim
Sen bir başlarsan altından kalkarsın ablanla bir gecede 4 sunu yapmış kızsın

kıskançlıktan kuruyon sen miu
gülbişimmmm en güzel arkadaşım,en bi sevdiğimKuzum zaten ben dikkat etmese idim daha ne olurdum bilmiyorum ilaç
Dozu yükseltildi şu an 25 di 50 oldu şimdi 75 mg verdi Dr 1 ay sonra tekrar tahlil oy çok yoruldum artık

Manzaraya bak ya ağlayayim köşe de
Evet balım mahvetti cidden her şey alt üst olduİnşallah bu sefer iyi gelir kuzucum. Bu hamilelik seni epey yıprattı
Sen sorumluluk sahibisin. . Hayatta yemezsin.. ben senden eminimooo dudaklar Angelina jolie olur şimdi
sütlaç yerim bak 5 tane
ya elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocan olsaydı çiçek spetinden meyve söylerdi sanabalım 18:00 de çıkıyorum servise biniyorum
19:30 da evdeyim
alabileceğim yer de yok ı ıh
çiğ badem incir var yanımda ondan tırtıklarım
Ayy tamam kız valla sert sinirli sandım seniYa öcü degilim korkmayin
Sadece ilk ders gülüm balim olmam cocuklarla.cunku cok yumusak yuzluyum uzun sure kızgın kalamam yil icinde bunu zaten kullanacaklarını biliyorum o yuzden ilk ders sert yuzumu gosteririm ki oyle de olabildigimi bilsinler.
Sinav meselesine gelince sene boyu yapacaklarim icin yapmam gerek.mesela bu sinavla gördüm ki toplama islemi yapamayan ogrenci var 5.sinifta..simdi ben once rehberlige gidip bep raporu var mi diye bakcam.varsa baska yoksa baska bi yol izlicem o cocuk icin.
Kesinlikle katiliyorummm her harfine
Kızzz anlamadın mıbugün izlemedim daha hiç
Ah Elam iyi ki varsınızgülbişimmmm en güzel arkadaşım,en bi sevdiğim

manzara şahaneee
eğer şunada beni rezil edin varyaaaaaaSen şimdiden ye cnm.. birinci biziz
Gülbiş benimgülbişimmmm en güzel arkadaşım,en bi sevdiğim
Sutlac yiyebilirmiyim diye soran seneğer şunada beni rezil edin varyaaaaaa
@Zumrud_u anKa
@Whiteblacklife
@saydin78
@leylmira
daha da bişey demicem