Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Bence güzel menü flom , menü takibini uzun zamandır yapmadığım için sana ne iyi gelir ne yaramaz unuttum açıkcası...
4 incir ve pilav soru işareti kafamda ?
Suyu boool iç , aferin :denizkizi:

Aynı bennnn
:interest:

Senin kuzenin eşi bizim kuzenimizin eşi:heyecan::heyecan::heyecan:

Hoş gelmiş sefa getirmiş @Hlyhtc :kanka: zaten yolun büyüüük kısmını tamamlamışsın
Bir aydır incir yiyiyorum aus, pek birşey yapmıyor ama wc için çok işe yarıyor.bu arada incirler minik bir yudumluk olanlardan..
Pilav da kararında yedim, normalde yemiyorum pek, kardeşim yaptı yedim.. pilav da çok zararlı değil..
Bana pek ödem yapan şey olmuyor, lahana ve karnabahar dışında..
Teşekkürler yorumun için
:)

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Iyi geceler kızlar

Anca işim bitti inşalla h kız uyursa yatacağım bakalım

Morwlim bozuk düğüne az kaldı sıkıntılar bitmiyor karşı tarafla anlaşmak çok zor:(
Ayy ALLAH yardımcınız olsun canım düğün arasında arayi bulmak çok zor . Yinede kardeşinin mutlu gu için sen ortayı bukan taraf ol ol ki sonrasında huzurlu olsunlar

İpeekk

Tepki
13.482
Sağolasın çiçeğimm :tatlim::tatlim:
Seninle ekleştikmi biz instada :lili:
Benim insta yok kuzummm .ben ne diyorum biliyomusunnn hani sen esmaül husna konusu aciyosun ya az sayılarda belirlesek bi grup acsak haftanın her günü başka esma ceksek katılmak iste en yazsa ne güzel olur dimiii:puan:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Benim insta yok kuzummm .ben ne diyorum biliyomusunnn hani sen esmaül husna konusu aciyosun ya az sayılarda belirlesek bi grup acsak haftanın her günü başka esma ceksek katılmak iste en yazsa ne güzel olur dimiii:puan:
Kimin kim olduğunu bilmeden ekleştik canım ondan sormuştum :)

Şimdi şöyle bir durum var mesela sıraya koyalım kendimizi mesela 16641 Ya Lütuf c.c çekelim. 10 kişiysek 1641 düşer ki başı öyle öyle bitirelim herkesin dileği için okuyalım inşallah..

İpeekk

Tepki
13.482
Kimin kim olduğunu bilmeden ekleştik canım ondan sormuştum :)

Şimdi şöyle bir durum var mesela sıraya koyalım kendimizi mesela 16641 Ya Lütuf c.c çekelim. 10 kişiysek 1641 düşer ki başı öyle öyle bitirelim herkesin dileği için okuyalım inşallah..
Evet evet çok matiklii kuzum

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ehl-i keyifin fit hatunları, yarın yan gelip yatmayalım, spor için en güzel gün Çarşamba günü,yürüyüş yapalım, spor yapalım, temizlik yapalım ama birşeyler yapalım, hareket edelim,karbonhidrat almayalım, pasta börek çöreği elimizin tersiyle itelim...Var mısınıZzz!!!
:mutluyum::mutluyum:
Minnak eksilerle cuma günü şov yapalım, bize goygoy yapıyor dedilleeee, Osman dedilleeee, bostan dedilleeee,hepsine korumamın gücünü gösterelim
:nededintatlim:
@matematik61 @D3S1R3 @nehirnil111 @Portakal Sulu Ordek @Kajupi @koza99 @hepfit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar