ulan ilk defa bi mesajı okurken utandım
Gençlikk çook bozuldu çooook
gidin hamama topluca gusülmü alcanız ne halt yiceniz durulun da gelin,terbiyesizler.akşama babanıza tek tek anlatıcam

menü
sabah 8.00
2.5 dlm yumurtalı tb ekmeği
bir yumurta
zeytin
domates salatalık soğan
öğle 12.00
Ekli dosyayı görüntüle 23689
akşam 19.00
bir kase yoğurt
üç kaşık fasulye kavurması
salata
@Floweroflife
Abart ha abart sanki 50 yaşında. Ben diyordum anama bir kereçookkk ahretlik çookkk.nerde bizim zamanıızda böyle konuşmak,adet olduk diyemezdik anamızabiz.memeleri tülbentle bağlar çıkardık insan içine
Ellerinde büyümeyi tercih ederimbüyü de gel sen daha olmamışsın
Heh heh ben yırttım regl geliyorgidin hamama topluca gusülmü alcanız ne halt yiceniz durulun da gelin,terbiyesizler.akşama babanıza tek tek anlatıcam
çookkk ahretlik çookkk.nerde bizim zamanıızda böyle konuşmak,adet olduk diyemezdik anamızabiz.memeleri tülbentle bağlar çıkardık insan içine
A ha ha aynı ben
Yook lan ben samantha fox gibi dolanırdımm , tülbent mülbent yoktu
Ramazanda da annem sahura kalk , abin babana ayıp derdi adetken .... ne ayıbı bee şurda 1 hafta yatacam der kalkmazdım .
Gençlik çooook bozuldu çoook![]()
çok terbiyesiz yazacaktım ama siteden atılırım lan
sus miu sus
kandır kandırŞunun şurasında Ekim E ne kaldı. Gelirsem Ekim e kadar gelmezsem de bunun Kasım ı var Aralığı vaar
oh afiyet olsun kuzumEkli dosyayı görüntüle 23693
İçtikten sonra aklıma geldi çekmek, köpüğünü hüpletincesonunda yaptım az sonra okula gidicem yine o neydi gız gün bitti
gidin hamama topluca gusülmü alcanız ne halt yiceniz durulun da gelin,terbiyesizler.akşama babanıza tek tek anlatıcam

yok kız annemle teyzem anlatırken duydum ben deAbart ha abart sanki 50 yaşında. Ben diyordum anama bir kere