Kuzenim dr seat leon alcaktı öyle demişti eşim. Seatlarn satılması zor olur demiştikuzum seat ibizanın yok mu piyasası?
hemen hemennnnnnnnnnnnnn
olsun banuş
akşam sporu ile telafi edersn
Kuzenim dr seat leon alcaktı öyle demişti eşim. Seatlarn satılması zor olur demiştikuzum seat ibizanın yok mu piyasası?
hemen hemennnnnnnnnnnnnn
olsun banuş
akşam sporu ile telafi edersn
İphone alma sakın... onları protesto ediyoruz.. uçtu fiyatlar uçtuuuTam alacaktım dolar yükseldi fiyatlar uçtu geri vazgeçtim
Heee açacak söz verdiİğde mi açıyor hem de grup
Bende iğde açıyorsa girerim o grubaaa
Sevemedim zaten ben ipohone, Samsung seviyorum benİphone alma sakın... onları protesto ediyoruz.. uçtu fiyatlar uçtuuu
Ankarada deniz yok hacıBen canlı canlı gördüm... neon renkliydi bikinisi
kardeş bi ayağımız çukurda biz bakmayak,hadi o namıssız atıyo da bi peştemal dolasın bari bize atarkenHe lan
Bi ürperdim ahretlik
Bende havuzda gördümAnkarada deniz yok hacı
Dur hamama atayim olmadi
Sanki diğerleri çok ucuzİphone alma sakın... onları protesto ediyoruz.. uçtu fiyatlar uçtuuu
MantıklıBende havuzda gördüm
Aqua parka git onla sende..

Arka koltuğa atar ayy pardon oturtur seni@Miu Araba demişkeeen beni arabanla gezdirir misin
Aus o zaman açılışı senle yapayım.İğde mi açıyor hem de grup
Bende iğde açıyorsa girerim o grubaaa
ayfonu yere düşürünce ayağını yerden kesiyo üzülmeSanki diğerleri çok ucuz
Ayfon alınır mı ulan araba alırım onun yerine ayağım yerden kesilir
Çukurda di mikardeş bi ayağımız çukurda biz bakmayak,hadi o namıssız atıyo da bi peştemal dolasın bari bize atarken
kıyamaz ki bana
Aha ha ha ha ha
Demek sende hepimizin yaşadığı o makus anla yüzleştin veee miu ve çırpı vücudunu gördünnnnnnnnnn
Bırakalım da nefret edilesi zayıflığı ile baş başa kalsınn diyeceğim ama yazık günah
ana o ana

sen benim iyikimsinDikkat etsin de vites koluna oturmasınArka koltuğa atar ayy pardon oturtur seni
Hemide otomatik vitesDikkat etsin de vites koluna oturmasın
Bizi Arka koltuklara oturtacak adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam evet Ankarada
Miu oturtabilir
Beni arabanla gezdirsenekıyamaz ki banaana o ana
sen benim iyikimsin
ki iyi ki ayrı yazılır
mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
açım beynim yandı çalışmıyeaah