Ilani at bi bakayım, seat iyidirseat ibiza nasıl araba kızlar?
2007 model
47 bin
çizik hasar boya falan yok
108.000 km de
nasıl?
Ilani at bi bakayım, seat iyidirseat ibiza nasıl araba kızlar?
2007 model
47 bin
çizik hasar boya falan yok
108.000 km de
nasıl?
hoşgeldinnn @Ausencia_
Şu zayıf karı varya bknz karı dedim taktik maktik yok bambam sevme onu zayıf o pis zayıf isim vermiyorum ismi benimkinin çakması beeeeeeeen beeeeeeeeeeen 15 yıllık mimuuuuu herkes haddini bilecek
Ouyyy o bi minnoş

Aha ha ha ha ha
Demek sende hepimizin yaşadığı o makus anla yüzleştin veee miu ve çırpı vücudunu gördünnnnnnnnnn
Bırakalım da nefret edilesi zayıflığı ile baş başa kalsınn diyeceğim ama yazık günah
Sadece emoje mi geldi ahsha
Çok meyve yedim bugün
Acıkmadım ama yoğurt yiycem çıkmadan

Şşş Aus üstüne gitme bugün zor bi gün geçirdi zaten
Aha ha ha ha ha
Demek sende hepimizin yaşadığı o makus anla yüzleştin veee miu ve çırpı vücudunu gördünnnnnnnnnn
Bırakalım da nefret edilesi zayıflığı ile baş başa kalsınn diyeceğim ama yazık günah
Ben onu bikinili de gördüm , düşün bende ki sendromuDaha ne kadar yalnız kalabilir ki
Eee anlatsana birazBen onu bikinili de gördüm , düşün bende ki sendromu
Şşş Aus üstüne gitme bugün zor bi gün geçirdi zaten
Sen ac ben gelecemCumaya kadar toparlayayım da bir açayım. Zaten ben de kendi grubumda verecem. Ölüm grubu olsun. Real madrid le dostluk maçına çıkıp 4 tane yemiş cimbom gibi kalsınlar
Yok be mimunun üzerine gitme. Bunalıma girdi kızcağız zatenAyrıldınız mı
benim kız buna tırnağını atmazbu iyi sana bu Ekli dosyayı görüntüle 23683
Bel çukurunu
Sendromu mu
Sırf senin için açacam normalde kimse için açmam bak. Miu istedi açmadım düşünSen ac ben gelecemgruba yani
Bikini ne renkti
Sendromu mu

ben çok beğendim,hep yazasım var ama başkaları araya girsin istiyorumAyyy bi capsleri benim konuya koyun be boşa mı açtım