Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Aaaaaaaa kız sen ne düşünüyorsun bunkonuda ay sen hiç aklıma gelemedin
Sence ne olmalı
İğdem ya
Ayrı olmaları kesinlikle daha iyi olur
1 özgüvenlerinin gelişimini destekler.
2- Diyelim ki iki kardeşin ilgi ve yetenekleri farklı alanlarda. Kayra matematikte başarılıyken diğer Sosyal Bilimler'de daha iyi. Daha az başarılı oldukları derslerde birbirleriyle içten içe rekabete girebilir veya bu durum kendilerini yetersiz hissetmelerine sebep olabilir.
3- İkizler aynı sınıfta okursa arkadaş edinme konusunda becerileri tam olarak gelişmez. Bu şekilde iki çocuk da kendi arkadaş gruplarıyla kaynaşma fırsatı bulacaktır. Tenefüslerde birbirlerini görmek kendilerini güvende hissetmeleri için yeterlidir.

:duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum:

işte o 54 lerde gezineydin, bilerek 58 lere çıkmayaydın:hayir:
böyle dar zamanlarda o aralık sana yarayacaktı
şimdi yine 60 altındaydın
54 candır be:sopa:
Yok ula o şeker orucu döneminde güzel spor yapıyordum ya 56-57 -58 gayet iyiydi. Zaten hep diyorum sana 54 benim kilom değil. Fena duruyor. Kadın dediğin accık dötlü olacak hacım:huri:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
:aglama::aglama:ağlama fılavır ablaaaa

IMG_0613.PNG

(domtis bekliyor. Dikkatli bakarsanız bir damla salyasını da görebilirsiniz : ) )

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.449
Favori butonu yok diye biliyorum. Hanımefendi Forum Yeni Arayüzü 2018 konusunda bir kez daha sorulmuş ve @Admin bu isteği not aldığını söylemiş sanırım kendisine bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Bu mesajı gördüğünde olup olamayacağını söyleyebilir benim yapabildiğim bir şey değil çünkü :yes:

@nk83 @hippotalamus

Favori mesajlar konusunu elimden geldiğince hallettim..

Bir mesajı favorilerinize eklemek için mesajın altındaki Favorilere ekle yazısına tıklamanız gerekiyor. Böylelikle mesaj favorilerinize eklenir.

rsm1x.png

Daha sonra favorilerinizi görmek isterseniz üst tarafta Kullanıcı adınızın olduğu bölüme geldiğinizde, resimde göreceğiniz gibi Favorilerim bağlantısını göreceksiniz. Oraya tıkladığınızda favorilerinize eklediğiniz mesajların listesini görebilir, düzenleyebilirsiniz.

rsm.png

Mesajı favorilerinize eklerken dilerseniz o mesaj ile ilgili bir not ekleyebilirsiniz. Böylelikle aynı konu üzerindeki iki farklı mesajı beğendiğinizde listeden ayırmanız kolay olacaktır.

İyi paylaşımlar.

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Eşim piyasası olan arabalar alınmalı diyor satarken zor olmasn diye. Bi de 108 km fazla sanki
kuzum seat ibizanın yok mu piyasası?
@Miu benzin mi dizel mi? Bi de otomatik dimi? Whatsaptan atasana bana benim kuzenin eşinde ayni arabadan var ona atayim
hemen hemennnnnnnnnnnnnn
Bende yoğurt ama ben bugün biraz kaçırdım sanırım
olsun banuş
akşam sporu ile telafi edersn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar