Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Canım gaita testinde mikrop görüldü. Doktor antibiyotik verdi 2 gün daha bekleyip iyileşme göremezsen başla dedi.
Bu gece yine uyuyamadım. Mideme kramplar giriyor ve hep wcdeyim. Gündüz geceye göre iyiyim ama uykusuzluk ve halsizlik oluyor.
Antibiyotik kullanmak istemiyorum ama daha büyük zararı olmasından da korkuyorum.

Geçmiş olsun canım tekrar ama ihmal etme bebeği de düşün cnm ve dr verdi ise kullan bir an önce iyileş cnm
Hamilelikte antobiyotik kullanılıyor cnm dr ona göre de vermiştir zaten cnm sıkma canını Rabbim başka dert vermesin cnm

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Durdük daldimmmmmmmm

Naber

Nabıyonuz

@eflalim evet bana benzemiş biraz
Hiç istemezdim ama :(

@MaliPina dün ki menumude
Yumurta peynir zeytin Dsb vardı canım

Okulda olduğum için şu 1 lt idı
Spor da 3 mil lesile vardı
Banuuu naptın bebeam Kayra nası ? Alıştı mı biraz?

igdedali

Tepki
19.308
Sen kaç kiloydun kaç kilo aldin cnm merak ettim
Ben bu miu yüzünden 54 'e kadan düştüm ama istediğim kilo 58 di. Yavaş yavaş sporla 58'e çıktım. Sonra Mayıs sonu film koptu bende. Bu sabah 63 küsur idim. Düne göre -700 gr. Toplam 8 kilo filan aldım herhalde. Son 5 kiloyu hatırlamıyorum

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Ben bu miu yüzünden 54 'e kadan düştüm ama istediğim kilo 58 di. Yavaş yavaş sporla 58'e çıktım. Sonra Mayıs sonu film koptu bende. Bu sabah 63 küsur idim. Düne göre -700 gr. Toplam 8 kilo filan aldım herhalde. Son 5 kiloyu hatırlamıyorum

Biz sene haziran ortasında yapmadık mı? Şeker orucu

igdedali

Tepki
19.308
Bilmiyorum ki
Rehberlik servisi ile görüşeceğim
Sınıfların birleşmesi söz konusu değil
Ama bu kayra nin eğitimine zarar verirse diye düşünüyorum
Ayrı olmaları kesinlikle daha iyi olur. Başlarda biraz zorlanabilir tabi. Zaten hassas bi çocuk. Rehberlik servisi yönlendirecektir.

s i d e l y a

Daimi Üye
Tepki
355
Geçmiş olsun canım tekrar ama ihmal etme bebeği de düşün cnm ve dr verdi ise kullan bir an önce iyileş cnm
Hamilelikte antobiyotik kullanılıyor cnm dr ona göre de vermiştir zaten cnm sıkma canını Rabbim başka dert vermesin cnm
Teşekkür ederim. İki gün bekle dedi ya bu geceki halime de bakayım olmazsa başlayacağım gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar