igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Yaw şimdi niye durduk yere moral bozdun ki ben gobegimi atıyom mu atmiyom
Ya çakıl yaaa
Yaw şimdi niye durduk yere moral bozdun ki ben gobegimi atıyom mu atmiyom
Ben de aynı durumdayım. Hele yemek yedim tam gitti kafamuykusu olan bir ben miyim aşırı uykum var yahiç açılamadım sabahtan beri
Canım gaita testinde mikrop görüldü. Doktor antibiyotik verdi 2 gün daha bekleyip iyileşme göremezsen başla dedi.
Bu gece yine uyuyamadım. Mideme kramplar giriyor ve hep wcdeyim. Gündüz geceye göre iyiyim ama uykusuzluk ve halsizlik oluyor.
Antibiyotik kullanmak istemiyorum ama daha büyük zararı olmasından da korkuyorum.
Sen kaç kiloydun kaç kilo aldin cnm merak ettimBen de aynı durumdayım. Hele yemek yedim tam gitti kafam
Allaahhıımmmmm dünyanın bütün kedileri benim olsunAnaaammm sende de mi kedi var
Ekli dosyayı görüntüle 23613
Bak bu da benim aşkım, gözümün içine bakıyor sipa

Ben bu miu yüzünden 54 'e kadan düştüm ama istediğim kilo 58 di. Yavaş yavaş sporla 58'e çıktım. Sonra Mayıs sonu film koptu bende. Bu sabah 63 küsur idim. Düne göre -700 gr. Toplam 8 kilo filan aldım herhalde. Son 5 kiloyu hatırlamıyorumSen kaç kiloydun kaç kilo aldin cnm merak ettim
Banuuu naptın bebeam Kayra nası ? Alıştı mı biraz?
Hurma yoğurt mu yapıyorsun datlım ?Yemek yedim
Geldim akşam 5 gibi hurma yoğurt yerim günü kapatırım
Ben bu miu yüzünden 54 'e kadan düştüm ama istediğim kilo 58 di. Yavaş yavaş sporla 58'e çıktım. Sonra Mayıs sonu film koptu bende. Bu sabah 63 küsur idim. Düne göre -700 gr. Toplam 8 kilo filan aldım herhalde. Son 5 kiloyu hatırlamıyorum
Ayrı olmaları kesinlikle daha iyi olur. Başlarda biraz zorlanabilir tabi. Zaten hassas bi çocuk. Rehberlik servisi yönlendirecektir.Bilmiyorum ki
Rehberlik servisi ile görüşeceğim
Sınıfların birleşmesi söz konusu değil
Ama bu kayra nin eğitimine zarar verirse diye düşünüyorum
Aynen Sınava 1 ay vardı şeker orucu yaparken. İşte o ara 56-57-58 de gidip geliyordum. Koruma modundaydım.Biz sene haziran ortasında yapmadık mı? Şeker orucu
Kanda enfeksiyon sebep olmuş olabilirkızlar bişey sorucam ama benim başıma gelmedi arkadaşımın başına gelditotoda neden kocaman sivilceler çıkar sürekli.hastalık belirtisi midir bu? biri bitiyo öbürü çıkıyomuş muş muşşş
Teşekkür ederim. İki gün bekle dedi ya bu geceki halime de bakayım olmazsa başlayacağım gibi görünüyor.Geçmiş olsun canım tekrar ama ihmal etme bebeği de düşün cnm ve dr verdi ise kullan bir an önce iyileş cnm
Hamilelikte antobiyotik kullanılıyor cnm dr ona göre de vermiştir zaten cnm sıkma canını Rabbim başka dert vermesin cnm
Ayrı olmaları kesinlikle daha iyi olur. Başlarda biraz zorlanabilir tabi. Zaten hassas bi çocuk. Rehberlik servisi yönlendirecektir.