Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Herkeste bunu peşinde ama. Tek seferde bitsin kardeş olsunlar yaşları yakın olsun vs. Ananın derdini düşünen yok. Anne de yıpranıyor zorlanıyor. E sonrası kolay olur ama diyorlar ardından da. Vallahi hiç mantığıma gelmiyor ardarda bebe olayı benim. Bencil miyim değil miyim bilmiyorum fakat ben iyi olma huzurlu olma yıpranmama peşindeyim. Bencil miyim?
Bana da tüp yaptır ikiz köydür diyorlar ben şuan kendime yetemiyorum imize nasıl gücüm yeter ki. Ikizler kendi kendilerine oynar mi acaba birbirleri ile oynadıkları için iş az olur mu kafamda deli sorular

Çakıl80

Tepki
23.275
Dün eşim bana çay getirdi. Kızımda yanımda bana niye getirmedin yeeeaaaaaaa diye 20 dk ağladı. Oysaki meyve yiyordu onu da babası hazırlamıştı.
Bi gece de yatmaya hazırlanırken bana haksızlık bu siz neden beraber yatıyorsunuz ben neden tek başıma yatıyorum diye trip yemiştik:D
haha

Çakıl80

Tepki
23.275
ne varmış yaşında :kavga: benim arkadaşım 42 de doğurdu.nasıl mutlular,bilinçli anne oldu
Bunları duyunca mutlu oluyorum bennnn:kalp: nenim için de bir umut var mi ki tüm arkadaşlarım benim nasıl anne olacağımı merak ediyorlar onların çocuklarıyla oynardım bi tanesinin saçını boyamıştım istedi diye annesi çıldırdı neyseki yıkanınca geçti.

s i d e l y a

Daimi Üye
Tepki
355
Canım gaita testinde mikrop görüldü. Doktor antibiyotik verdi 2 gün daha bekleyip iyileşme göremezsen başla dedi.
Bu gece yine uyuyamadım. Mideme kramplar giriyor ve hep wcdeyim. Gündüz geceye göre iyiyim ama uykusuzluk ve halsizlik oluyor.
Antibiyotik kullanmak istemiyorum ama daha büyük zararı olmasından da korkuyorum.

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Allaaaaa
Kaju ponponlar fora
:ponpon::ponpon::ponpon::mutluyum:
Ben de tebrik ederim ana bozmak yok tamam mı? Şimdi Cuma’ya kadar cıs cos olmadan sağlıklı beslenip eksiyi koruyalım..
Öyle planlıyorum ama işte 60a gelimce bi şımarıklık oluyor zayıfım zaten yaa koruyorm işte yeaaa diye. Bi yeme bozma isteği var ama cmrt ödülü için yememek için direniyorum

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar