igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Aynı anda acıkıp aynı anda doymamız... Belki de birbirimizie açızdırYaşasın tokluk
Aynı anda acıkıp aynı anda doymamız... Belki de birbirimizie açızdırYaşasın tokluk
heee tememşşştt taktikkk![]()
Ay ablam bana çanta ördü 2 taneBu arada ben de örgü örüyorum kendimce. Çanta battaniye gibi şeyler. Amatörüm tabi daha. Havalar az daha soğusun başlayacağım
nazar değmiştir düğündenKızlar aus un selamı vaaar
Azcık iyi hissedince kendisini gelecek
Düşünmem lazım bu ara çağıran çokNeden olmasın
Bunu bizim evde konuşalım
Öğlen yemek yediğimiz yerde salata olurdu ona güvendim mercimek puresi manti ve yuksek kalorili seyler cikti sansima mecburen corba ile sinirli kaldim eti form da mecburen aciktigimdan. Yarın Sabah 8 de tahlil var akşam 8 e kadar yemek işini bitirmeliyim nasıl olacaksa umarım şeker yüksek çıkmazKahvaltı güzel
Öğlen mis gibi
Akşam az gibi geldi
Su okey
Yürüyüş de yapılmış
Güzel menü kuzum. Sen vücudunu daha iyi tanıyorsun nasıl rahatsan öyledevam et
Kahvaltı güzel zeytin peynir daha yiyebilirsin
Akşam dolma pirinçliyse bi tane yemen iyi olmuş
Su müthüş
Sporu biraz arttır kuzu
Güzel menü olmuş
Sabah sadece yumurta mı yedin
Çeşitlendir kahvaltıyı masum
Öğlen çok güzel
Akşam da hafif geçiştirilmiş
Su nerdespor hani
Kahvaltı yapmıyosun öğlrn bari bişeyler yeseydin. Ekmeği sevmedim
Akşam geç, seni işten mi çıkartsak napsak
Akşamki ekmeği bırakman lazım zaten geç yiyon
Suyu biraz daha iç
Spor hiç yoktan iyidir gene
Ekmek olmasa güzel menü
İkiniz de yiyin canım, sonra el ele tutuşup beraberce elinizde hamburgerle uçuruma doğru yürüyün gün batımında..Burger menü mu yedin
Niye bensiz yedin
Kolay gelsinGunaydiinnn
Bugün iş yerinde toplam 2 kişiyiznormalde 10 kişilik kadro var ama emekli olanların yerine kimse gelmedi. 2 kişi iş yetiştirmeye çalışıcaz bugün
gelemezsem merak etmeyin anaciiimmmm

Çok geçmiş olsunZaten küçüklükten pek görmüyordu canım yinede faydası vardı tabi benim düğün temizliği yapıyorduk bahçeye inmişti bilirmisin bilmem çapa derler onun sivri yeri nasıl olduysa annemin gözüne gitti eve o halde çıkıp gelince çok korktum kanlar akıyordu iyi babam bari evdeydi hemen ilçeye ordanda ambulans la tıpa gönderdiler benim düğüne 1ay var ve ben bu vakti hastanede geçirdim eve geldiğimde 2 hafta bile yoktu eşyaları bile son hafta aldık öyle işte canım tekraren geçmiş olsun
Aus çağırmıştır belkiÇağıran yoksa ne diye düşünüyorsun
O zaman sıkı vücutlarİngilizce isim sevmiyorum ben çakıl açıkçası dilimizin bu kadar katledilmesine karşıyım

Ooo ben de yapım ozaman iç bacaklar sıkıntılı etek giyemiyorumişte onu bacak için de kullanıyorsun çakılım
Bunu gormem iyi oldu eyvallah pisko mortiBugünki menümü de yazayım da aklımdayken. Zaten belli.
Uyanınca(06:30)
filtre kahve gocaman
Öğle(12:30)
1 porsiyon sebzeli köfte
salata
1 kepçe yayla çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
Akşam(17:30)
bir miktar yoğurt
1 armut
3 ceviz
Su: Şimdilik 1,5 lt. 3 olur
Spor: 50 dk yürüyüş yapılacak+ 500 ip atlanacak
@Ausencia_ menüme etiketlemeyi nası özlediysem demek
@furkanlipek45 gözün menü görsün
3 kaptanı da etiketleyim
@Elalis
@MaliPina
@hippotalamus
e korumacı kaptan ne yapmış @Floweroflife
Kesinlikle sıkıysa koruKuzu içinden mi geldi kıyamam yaAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Henüz gelmedi kuzu ya daha kerevize varbende alayım sağlıklı mı çok erken değil mi
Oyy kuzum hoşgeldin
Gel gel spor yapmak güzel yürüyüş yapsak yeter
Sıkıysa koru çok iyi Ahah![]()