Bu arada ben de örgü örüyorum kendimce. Çanta battaniye gibi şeyler. Amatörüm tabi daha. Havalar az daha soğusun başlayacağımkesinlikleyemem lazım
Ben de zaten kumandanın tv nin yanından getirilmesi gibi bir gereksinim duymuştum da heyecanlanmıştım da 40 hafta sonra kucağıma geldi
Geliyo geliyor vallahi büyük rahatlıkgeliyomu artık kumanda
gebertirimkesinlikleyemem lazım
sırf onun için bile doğurulurGeliyo geliyor vallahi büyük rahatlık

bi anne çocuğuna asla yalan söylememeli bence
0-10 yaş arası çok zor ama sonrası çok güzel.ergenlik bunalımları var ama o da halloluyor yaa bi terliğe bakar.atıyorum terliği sonra da getir diyorum a

42de menopoza girerim ben. Çok erken adet oldum küçükken. Anam da o yaşta girmiş menopoza
Menopozdan dram çıkarabilen mali
Üşütmüşüm soğuk soğuk ter döküyorum, boğazım acıyor başım ağrıyor

Anaaammm sende de mi kedi var
Ekli dosyayı görüntüle 23613
Bak bu da benim aşkım, gözümün içine bakıyor sipa

@Floweroflife kaptanımm bu sabah 60.1 i gördüm tartıda
Cumaya göre -600 g
Dün e göre -1.500 g
Kendini çok aşırı bişeklde tebrk ediyorm

Allaaaaa@Floweroflife kaptanımm bu sabah 60.1 i gördüm tartıda
Cumaya göre -600 g
Dün e göre -1.500 g
Kendini çok aşırı bişeklde tebrk ediyorm

Herkeste bunu peşinde ama. Tek seferde bitsin kardeş olsunlar yaşları yakın olsun vs. Ananın derdini düşünen yok. Anne de yıpranıyor zorlanıyor. E sonrası kolay olur ama diyorlar ardından da. Vallahi hiç mantığıma gelmiyor ardarda bebe olayı benim. Bencil miyim değil miyim bilmiyorum fakat ben iyi olma huzurlu olma yıpranmama peşindeyim. Bencil miyim?

Belki ülkeden ülkeye değişiyordur.. biz 2,5 sene önce 15.000 Euro’ya almıştık sıfır ve faizi falan hepsi içinde, kampanyaya denk geldik.. sorun bence Euro kuruyaaa
baktım ona da fılavırım ama baya pahalı ya
yetmiyor param
yetse ahhh
çok pahalılanmış ilk çıktığında mı ucuzdu bu duster lar anlamadım ki
Öğlen öyle bi yiyorum ki akşama kadan acıkmıyorum. İşten çıkmadan da süt meyve filan atıştırıyorum. Sonra gece midem gur gur gur gur vir vir vir virBu ne tek öğün diyeti mi
Örnek uzatalım birbirimize madem şimdi biraz işlerim var gelince birbirimzi daha iyi tanıyalımBu arada ben de örgü örüyorum kendimce. Çanta battaniye gibi şeyler. Amatörüm tabi daha. Havalar az daha soğusun başlayacağım

Ye-n-mem lazım demek istedimm şşşgebertirim